Страница 1 от 1

въпроси относно "бисквитата"

Публикувано на: Чет Юли 22, 2010 10:40 am
от ronnie10
Нов съм тук и искам да попитам бисквитата от къде идва като първичен продукт ? Не говорим за вече затворената в пакети и така нататак?

Re: въпроси относно "бисквитата"

Публикувано на: Чет Юли 22, 2010 1:03 pm
от Paublo_Eskobar
Сигурно питаш за бисквитени галета или за шоколадова бисквита?
Би трябвало и на двете първичният продукт да са бисквити,които са смляни и са затворени в пликче. :) Или те интересува точно,какви бисквити мелят,примерно "Раховец"?

Re: въпроси относно "бисквитата"

Публикувано на: Чет Юли 22, 2010 1:52 pm
от bantumi
Ако става въпрос за захранката,според мен по-добре да се беше казвала "вафла" ,защото ми приличат на млени или натрошени вафлени кори. :D

Re: въпроси относно "бисквитата"

Публикувано на: Чет Юли 22, 2010 3:42 pm
от Brevering
От бисквитено тесто.
Вафленото тесто е друго.

А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...

Re: въпроси относно "бисквитата"

Публикувано на: Чет Юли 22, 2010 3:49 pm
от pescador5
Brevering написа:От бисквитено тесто.
Вафленото тесто е друго.

А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...
:smt023

Re: въпроси относно "бисквитата"

Публикувано на: Чет Юли 22, 2010 6:08 pm
от Lakom
:smt023
pescador5 написа:
Brevering написа:От бисквитено тесто.
Вафленото тесто е друго.

А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...
:smt023
:smt023

Re: въпроси относно "бисквитата"

Публикувано на: Чет Ное 04, 2010 7:35 pm
от di_vik
Бисквитата ,поне тази която се предлага в риболовните магазини е три вида;
-първият вид е млени бисквити(чаени-с повече масло в тяхи са по лепкави,обикновени-по сухи и не лепнат толкова много)могат да бъдат с бял и кафяв цвят.Състава им е брашно,набухватели,захар а за кафевите и какао,изпечени си ги хапваме или скагаме в захранката.
-вторият вид е блатове за рулата и сухите пасти(те са най удачни за леките захранки)предимно с оранжев цвят но има и кяфеви.Състава им е брашно,захар,яйцаи евентуално какао.
-третият вид е шоколадовата,това са си буквално млени шоколадови вафли и са много лепкави поради наличието на доста шоколад, в който всички знаем има масло(най са предпочитани за пружина или за добавка към тежките захранки)има кафяв и бял цвят.Състав в печените кори е брашно, захар и в последствие високомаслен шоколад.
Срещал съм цялата гама с марката "ШАМПИОН" или "ПРИ МАРЧО", май е едно и също ,не съм сигурен.
Айде, че ми калве :D

Re: въпроси относно "бисквитата"

Публикувано на: Съб Дек 11, 2010 11:42 am
от fishing time
di_vik написа:Срещал съм цялата гама с марката "ШАМПИОН" или "ПРИ МАРЧО", май е едно и също ,не съм сигурен.
Мисля че това наистина е една и съща бисквита.От нея съм срещал суха и мазна която след като цопне във водата на повърхността се забелязва едно петно ...доста мазно :lol: Respect също имат обикновенна и шоколадова бисквита които също са добри и резултатни.Но бисквитата си е добавка към основната захранка.