Извращенията по морето продължават. То станало вторник, а аз не съм писал за неделнищния излет на Каридата и Карид. Не беше трудно да го вербувам за още едно морско извращение при тая забрана.
Ей по туй време сме на Вромус.

И първата въдица във водата.

Още докато разпъвахме втората и удар на тая на снимката. Каридата измъкна една педарка. И после дълга пауза последвана от още една малка платерина и толкоз. Боцмана не ни бе оставил от половинките плюс

. Сетне един нагляр с лодка се появи на 150-200 м пред нас и най-спокойно си заразпъва мрежите успоредно на брега, стигна до единия край на залива, влезе още 50м навътре и в обратната посока. И така 4-5 пъти. Няколко майни и беж на Пинко Винко.

Много красиво място, пък и рибка даде. Каридата пак ги зачеса, че и по две. За тва ви е обърнал гръб

Ето ги и двете, едната откачена в пясъка.

В крайна сметка прекарах един от най-лешперските риболови с хапка, пивка, чадъри, хладилни чанти, плаж и релакс. Каридата с една пръчка записа 8 рибки, аз нали съм "майстор" хванах първите си платерини на дъно-3 бр. и то с две пръчки. Ама друго си е на бомбарда еееееееееееех.
Сетне прослушахме и поповете на нефтобазата-слаба работа. Двамата около кило. Каридчо пак се отличи с тоя лихмар в последните секунди.

Иначе от тея нахалници имаше в тонове и по скалите и по тетраподите. Спасявайте ги от нашествениците, че грам мида няма да остане.

Някои колеги вадеха много дребна граца, ма не си заслужаваше-наистина дребна.
Това е тотала.

към две кила и нещо, абе доволно
Другия уикенд пак.
П.с. Щях да забравя. Емоциите не стигнаха до тук. На връщане от нефтопристанището към колата в последния момент мярнах дебело кафяво тяло на пътеката, но бях вече в крачка и га настъпих, след което натварен с такъми, въдици и улов скочих до небесата. Майкъл Джордан ряпа да яде. А смока се изнесе докато летях във въздуха.

.Внимавайте със змиите. Поздрави.