Дата и час: Чет Юли 31, 2014 11:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа


За да видите пълното съдържание на форума, трябва да сте регистрирани и да влезнете с профила си.



Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: въпроси относно "бисквитата"
МнениеПубликувано на: Чет Юли 22, 2010 10:40 am 
новобранец
новобранец
Offline

Регистриран на: Вто Дек 15, 2009 1:32 am
Мнения: 1


Нов съм тук и искам да попитам бисквитата от къде идва като първичен продукт ? Не говорим за вече затворената в пакети и така нататак?


Върнете се в началото
 Профил WWW  
 

въпроси относно "бисквитата"

Реклама



Реклама
 

 Заглавие: Re: въпроси относно "бисквитата"
МнениеПубликувано на: Чет Юли 22, 2010 1:03 pm 
Аватар
Модератор
Модератор
Offline

Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 8:05 pm
Мнения: 3739
Галерия: 130 снимки
Местоположение: София


Сигурно питаш за бисквитени галета или за шоколадова бисквита?
Би трябвало и на двете първичният продукт да са бисквити,които са смляни и са затворени в пликче. :) Или те интересува точно,какви бисквити мелят,примерно "Раховец"?

_________________
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн


Върнете се в началото
 Профил WWW Personal album  
 
 Заглавие: Re: въпроси относно "бисквитата"
МнениеПубликувано на: Чет Юли 22, 2010 1:52 pm 
ще става разбирач
ще става разбирач
Offline

Регистриран на: Пет Юни 19, 2009 3:47 pm
Мнения: 549


Ако става въпрос за захранката,според мен по-добре да се беше казвала "вафла" ,защото ми приличат на млени или натрошени вафлени кори. :D

_________________
Вчера кълвеше,днеска не ще!


Върнете се в началото
 Профил WWW  
 
 Заглавие: Re: въпроси относно "бисквитата"
МнениеПубликувано на: Чет Юли 22, 2010 3:42 pm 
новобранец
новобранец
Offline

Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 6:28 pm
Мнения: 86
Галерия: 3 снимки
Местоположение: София, Дружба 2


От бисквитено тесто.
Вафленото тесто е друго.

А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...


Върнете се в началото
 Профил WWW Personal album  
 
 Заглавие: Re: въпроси относно "бисквитата"
МнениеПубликувано на: Чет Юли 22, 2010 3:49 pm 
новобранец
новобранец
Offline

Регистриран на: Съб Юли 10, 2010 6:45 am
Мнения: 38
Местоположение: Пловдив


Brevering написа:
От бисквитено тесто.
Вафленото тесто е друго.

А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...

:smt023


Върнете се в началото
 Профил WWW  
 
 Заглавие: Re: въпроси относно "бисквитата"
МнениеПубликувано на: Чет Юли 22, 2010 6:08 pm 
Аватар
новобранец
новобранец
Offline

Регистриран на: Сря Май 05, 2010 5:16 pm
Мнения: 92


:smt023
pescador5 написа:
Brevering написа:
От бисквитено тесто.
Вафленото тесто е друго.

А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...

:smt023
:smt023

_________________
lyusienka написа:
може да ми банете и този профил
:D


Върнете се в началото
 Профил WWW  
 

Re: въпроси относно "бисквитата"

Реклама



Реклама
 

 Заглавие: Re: въпроси относно "бисквитата"
МнениеПубликувано на: Чет Ное 04, 2010 7:35 pm 
новобранец
новобранец
Offline

Регистриран на: Нед Май 16, 2010 7:16 pm
Мнения: 7


Бисквитата ,поне тази която се предлага в риболовните магазини е три вида;
-първият вид е млени бисквити(чаени-с повече масло в тяхи са по лепкави,обикновени-по сухи и не лепнат толкова много)могат да бъдат с бял и кафяв цвят.Състава им е брашно,набухватели,захар а за кафевите и какао,изпечени си ги хапваме или скагаме в захранката.
-вторият вид е блатове за рулата и сухите пасти(те са най удачни за леките захранки)предимно с оранжев цвят но има и кяфеви.Състава им е брашно,захар,яйцаи евентуално какао.
-третият вид е шоколадовата,това са си буквално млени шоколадови вафли и са много лепкави поради наличието на доста шоколад, в който всички знаем има масло(най са предпочитани за пружина или за добавка към тежките захранки)има кафяв и бял цвят.Състав в печените кори е брашно, захар и в последствие високомаслен шоколад.
Срещал съм цялата гама с марката "ШАМПИОН" или "ПРИ МАРЧО", май е едно и също ,не съм сигурен.
Айде, че ми калве :D

_________________
http://groundbait-bg.ovo.bg/


Върнете се в началото
 Профил WWW  
 
 Заглавие: Re: въпроси относно "бисквитата"
МнениеПубликувано на: Съб Дек 11, 2010 11:42 am 
новобранец
новобранец
Offline

Регистриран на: Съб Дек 11, 2010 10:53 am
Мнения: 9


di_vik написа:
Срещал съм цялата гама с марката "ШАМПИОН" или "ПРИ МАРЧО", май е едно и също ,не съм сигурен.

Мисля че това наистина е една и съща бисквита.От нея съм срещал суха и мазна която след като цопне във водата на повърхността се забелязва едно петно ...доста мазно :lol: Respect също имат обикновенна и шоколадова бисквита които също са добри и резултатни.Но бисквитата си е добавка към основната захранка.


Върнете се в началото
 Профил WWW  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на: