Дата и час: Пет Апр 18, 2014 11:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа


За да видите пълното съдържание на форума, трябва да сте регистрирани и да влезнете с профила си.



Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Хайвер
МнениеПубликувано на: Нед Окт 31, 2004 9:43 pm 
новобранец
новобранец
Offline

Регистриран на: Чет Окт 28, 2004 9:17 pm
Мнения: 3


She vi buda mnogo blagodaren ako niakoi mi kage dali moge da se iade haiver na sldkovodni ribi, na koi to4no i po koe vreme.Predvaritelno blagodaria


Върнете се в началото
 Профил WWW  
 

Хайвер

Реклама



Реклама
 

 Заглавие: Re: Хайвер
МнениеПубликувано на: Пон Ное 01, 2004 4:11 pm 


Booker T написа:
She vi buda mnogo blagodaren ako niakoi mi kage dali moge da se iade haiver na sldkovodni ribi, na koi to4no i po koe vreme.Predvaritelno blagodaria


Chuval sum che hajver na mrjana e otroven.

Tozi na karakuda, sharan, pusturva stava.

Hajvera se jade kogato go ima v ribite :D


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 01, 2004 5:15 pm 


така е,
на мряната е отровен хаивера, симптоми на холера са болните,яли от този хаивер
на шарана и каракудата стават хаивера със всичко върви :)


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 01, 2004 7:10 pm 


na pasturvata e dosta gotin! :) sus hlqb, lu4en sok, limon i olio!


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: na som ne se jade.
МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2004 1:30 pm 


na som ne se jade


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2004 2:11 pm 
Аватар
ще става разбирач
ще става разбирач
Offline

Регистриран на: Пет Юли 02, 2004 8:33 am
Мнения: 560
Галерия: 0 снимки
Местоположение: Varna


Много хайвер ядете :x ....затова няма риба :evil:


Върнете се в началото
 Профил WWW Personal album  
 

Реклама



Реклама
 

 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2004 2:43 pm 


Екзекуторе , защо си впрягаш толкова в каракудата много често има хайвер дълго време след като е свършила забраната аз наскоро опитах и хайвер от СИВЕН хванат от рибарник :shock: един червен и едър за първи път видях такъв


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 02, 2004 3:12 pm 
Аватар
ще става разбирач
ще става разбирач
Offline

Регистриран на: Пет Юли 02, 2004 8:33 am
Мнения: 560
Галерия: 0 снимки
Местоположение: Varna


За каракудата съм съгласен че през голяма част от времето си има хайвер,но ако забелязваш,по горе се споменава шаран,пъстърва,че и сом.Не искам да се заяждам с никого :wink: Както и да е....
Наслука на всички!


Върнете се в началото
 Профил WWW Personal album  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 03, 2004 12:19 pm 


:( :( Абе май си прав аз като хвана шаран с хайвер / знаеш колко много хайвер има в шарана / и то от платен гьол ми става тъпо пък камоли за сом и пъстърва


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 26, 2005 3:18 am 
Аватар
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Offline

Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 3:48 am
Мнения: 124
Местоположение: Велико Търново


Ето и една рецепта по темата за почивка на чатещите:Основната пропорция е -на една чаена чаша хайвер бавно се прибавя литър олио на малки порции като през това време направо не спираш да бъркаш с пасатора.Отначало става доста гъсто но после като се прибави останалото олио се поразрежда до плътност на майонеза.После се добавя ,лимонов сок,копър и чесън.По темата за отровния хайвер
знам ,че само на Дунавската мрена е негоден.


Върнете се в началото
 Профил WWW  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 26, 2005 9:34 am 
Аватар
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Offline

Регистриран на: Вто Юли 20, 2004 11:19 am
Мнения: 128
Местоположение: Sofia


GE6 да не бъркаш пропорциите " на 1 ч.ч. хайвер ЕДИН ЛИТЪР :shock: ?? олио " струва ми се много олиото


Върнете се в началото
 Профил WWW  
 

Реклама



Реклама
 

 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 27, 2005 2:07 pm 
Аватар
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Offline

Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 3:48 am
Мнения: 124
Местоположение: Велико Търново


Ако 6те6 вярваъ,но аз слагам дайе и повече от литур.Иначе става много густо(като булкит направо).Пурво слага6 хаъвера в един голям и широк суд,разбива6 го с пасатора,после добавя6 малко олио и пак разбивар,пак добавя6 малко олио и пак разбива6 и така докато ти хареса на густота.За да стане с плутност на маЁнеза отива литур и нагоре олио за 1 чаена чаша хаъвер.Един познат слада и малко грис отначало.Те сега червеноперките,кустурите и 6туките са пулни с хаъвер.Като хване6 не6то извади хаъвера и пробваъ.
ВАЙНО:като извади6 хаъвера от рибата ко слага6 в някакув суд и го осолява6 пове4ко.Оставя6 го в хладилника да престои 2-3 дни или повече докато зурната узреят(стават много големи).Не се притесняваъ ако си го осолил доста,не се разваля дори за 2 седмиcи в хладилник.Но солта не трябва да се пести изоб6то-все пак после се разрейда с много олио.


Върнете се в началото
 Профил WWW  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Яну 27, 2005 3:09 pm 
Аватар
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Offline

Регистриран на: Вто Юли 20, 2004 11:19 am
Мнения: 128
Местоположение: Sofia


:P ок ще пробвам ,
досега само котката намазваше от хайвера ,а и в рибената чорбица го слагах но нея си я ям само аз та затова не я правя често :?


Върнете се в началото
 Профил WWW  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2005 8:48 am 
Аватар
ще става разбирач
ще става разбирач
Offline

Регистриран на: Пон Яну 24, 2005 5:15 pm
Мнения: 383
Галерия: 4 снимки
Местоположение: несебър-влас и обратно....


колега срамота как ще го даваш на котката ! ако не ти се яде разбит пробвай пържен . 1 ч.ч. хайвер разбъркваш с 1 яйце и с лъжицата пускай в тигана. да не забравиш сол и ч.пипер. стахотно мезе!


Върнете се в началото
 Профил WWW Personal album  
 
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 29, 2005 4:28 pm 
Аватар
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Offline

Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 3:48 am
Мнения: 124
Местоположение: Велико Търново


Между другото съм виждал доста хора да пържат по гореспоменатия начин и семенниците(едни бели лиготии) не мъжките рибоци.И да си кажа честно като ги гледах веднъж колко сладко ги `наъват`и аз пробвах и наистина рибешките ташаци се оказаха много вкусни,и ги слагам натравно с пържения хайвер по вкусови качества.


Върнете се в началото
 Профил WWW  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на: