консерва

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Мнения: 3343
Регистриран на: Чет Апр 14, 2005 6:29 pm
Местоположение: Стоян Петров- Сливен

консерва

Мнение от slivnalia »

:D niakoi znae li recepta za konservirane na riba.nasluka i ot kakva riba stava nai dobre
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 112
Регистриран на: Пет Мар 18, 2005 8:41 pm
Местоположение: софия

Re: консерва

Мнение от dzigy »

мога да ти дам рецепта, но не знам дали обичаш консерва от малките рибки. може от цаца или херинга. от таранка също става.
athlon
новобранец
новобранец
Мнения: 14
Регистриран на: Чет Юни 02, 2005 8:55 pm

Мнение от athlon »

и аз искам рецепта :wink:
geny
новобранец
новобранец
Мнения: 1
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 2:29 pm

Мнение от geny »

moze li i za men rezepta za konservirane na karakuda(taranka)
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 123
Регистриран на: Вто Дек 07, 2004 3:03 pm
Местоположение: Пловдив
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

Ето една изпитана рецепта:
3 супени лъжици олио
1 чаена лъжица оцет
1 кафена лъжица сол
няколко зрънца чер пипер
дафинов лист
полуготов фасул
кисели краставички
полуготов грах
чушка печена
Нареждате рибата в бурканче 0.400-0.500мл с тези добавки по горе и се вари 2 часа.Най вкусна за консумация минимум след месец. Става всякаква риба като каракуда червеноперка шаран.Най добра с бяла риба (сулка) амур над 2-3 килограма.Приятно приготвяне на всички и едно бурканче за мен :D :D
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 123
Регистриран на: Вто Дек 07, 2004 3:03 pm
Местоположение: Пловдив
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

zograf написа:Ето една изпитана рецепта:
3 супени лъжици олио
1 чаена лъжица оцет
1 кафена лъжица сол
няколко зрънца чер пипер
дафинов лист
полуготов фасул
кисели краставички
полуготов грах
чушка печена
Нареждате рибата в бурканче 0.400-0.500мл с тези добавки по горе и се вари 2 часа.Най вкусна за консумация минимум след месец. Става всякаква риба като каракуда червеноперка шаран.Най добра с бяла риба (сулка) амур над 2-3 килограма.Приятно приготвяне на всички и едно бурканче за мен :D :D
забравих една супена лъжица доматено пюре
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”