Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Кулинария Риболовна кухняУклейка
Модератор: sapuna
- Bobi®
- новобранец
- Мнения: 13
- Регистриран на: Вто Авг 03, 2004 10:53 am
- Местоположение: Sofia
- Обратна връзка:
Уклейка
- Уклеи
- Готварска сол
- Оцет
- Олио
- Копър
- Черен пипер на зърна
- Дафинов лист
Изчистваме и измиваме рибата
Приготвяме пренаситен солов разствор от вода и заливаме плътно, престоява 12 часа в хладилник. Изхвърляме водата и без да мием рибките заливаме плътно с оцет - преседява в хладилник още 12 часа.
Измиваме обилно рибата и нареждаме в буркани като през два реда прибавяме различни подправки. Заливаме с олио пак в хладилника - престоява поне една седмица
- Готварска сол
- Оцет
- Олио
- Копър
- Черен пипер на зърна
- Дафинов лист
Изчистваме и измиваме рибата
Приготвяме пренаситен солов разствор от вода и заливаме плътно, престоява 12 часа в хладилник. Изхвърляме водата и без да мием рибките заливаме плътно с оцет - преседява в хладилник още 12 часа.
Измиваме обилно рибата и нареждаме в буркани като през два реда прибавяме различни подправки. Заливаме с олио пак в хладилника - престоява поне една седмица
ribolov na pluvka , spining , zimen ribolov
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Мнения: 227
- Регистриран на: Пет Юни 04, 2004 11:58 pm
- Местоположение: гр.София
- Обратна връзка:
!!!!!
awe kolega tva mi se struva mnooo dulgo ne6to!!!az ia 4ista 6ibam ia v bra6no i ia pliakam v tigana!!!:))