Здравейте колеги ,
доста време ми отне докато прочета писанията ви по темата ,прави ми впечатление писимизъма във изказванията ви .Но много малко от вас споделят някаква нищожна информация по темата , или са чули от някаде нещо ,или са попрочели от някаде нещичко .Да това за Брауновия газ е вярно но има едно НО КПД на двигателя се покачва, с намаляване на кобатурата на двигателя ,защо защото производството на газ за еденица време е постоянна /константна /величина ,която неможе да се променя за еденица време .А консумацият на двигателите е различна във всеки един момент /В зависимост от задкормилното у-во

/ При това съотношение /производ-потребление / колкото нараства кубатурата на Двигателя се намалява КПД то.
Другото важмо нещо което до момента не го прочетох в форума е че енергията от алтернатора се трансформира от 12 волта в 150 волта посредством ивертор , има значение и ампеража . другото нещо е и самия съд който има също значение , площа на електродите спрямо вертикалното сечение и обема на съда. Филтрирането на самия гас и водния клапан за предпазване на цялата система . Има значение и самата течност която се обработва с тока / ЕЛЕКТРОЛИЗА/ Вие го наричате ВОДА , ама НЕ то е вид електролит с определени съотношения на соли!!!!!
ЗА ТОВА ВИ МОЛЯ АКО НЯКОЙ Е СЕРИОЗЕН ПО ТЕМАТА ДА СПОДЕЛИ КОНКРЕТНО ИНФО ПОДКРЕПЕНО С ДОКАЗАТЕЛСТВА И НАЙ ВЕЧЕ С ОПИТ !
А на ЛАЙЦИТЕ позваите дръга тема да си чешите езиците,ТОВА е доста сериозна тема
според мен това е бъдещето ЩОМ МЕРЦЕДЕС имат разработка само на водород и то в масова серия CR 800 /цитирам модела по спомен / За какво говорим.
Успех на колегата пуснал темата!!!!