Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Относно Сайта РазниПътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14804
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Vid написа:...
Жоре, класацията в кулинарията задължително първо започва със сома, ама Маришки, не язовирен....
Дай и малко инфо за това Узо "№ 7", че го гледах на прИмоция, ама се въздържах.. Влиза ли меко и мазно? ....
Ами те, класациите са за това, всеки да си направи систематиката !
Иначе, всички щяхме да харесваме само една жена, само едно питие, само един отбор !
Ето ти искаш маришки сом, Киро - дунавски и така !
За № 7 ще споделя веднага щом го опитам,
Сага допивам "Тракиос-а",
Мнооого ми хареса !
Ама и новата му цена и тя - хубава !
Трябваше да си взема повече от промоцията, ама те пак ще го върнат към изходна точка !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14913
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Люс , на летището у Мадрид от доста време няма фрий шоп На това у Софето също Частични фрий шопове има в някои самолети след накатерването им на определена височина , кога иде реч за ЕС .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Прав си. Сега пиячката се облага с данък.
Преди джина без бандерол на снимката струваше на половината
От сегашната цена.
В самолета предлагат по скъп асортимент и парфюми.
Преди джина без бандерол на снимката струваше на половината
От сегашната цена.
В самолета предлагат по скъп асортимент и парфюми.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Фатката май е да се пътува до страни извън ЕС.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Аз обичам да ходя навсякъде.
Но като му дойде времето.
Днес импровизирах едно плато 600 гр.-За мен,ама не можах да го хапна наведнъж,
щото преди това салати,ягоди и череши хапвам докато ми се готви на котлона.
Е това имам предвид-задушен ориз със тиквички,и пилишко.
Утре същото ама със свинско месо,да се редува храната-всеки ден различно месо слагам.
Децата си облизаха пръстите-и на тях по една такава порция-само че по малка.
Но като му дойде времето.
Днес импровизирах едно плато 600 гр.-За мен,ама не можах да го хапна наведнъж,
щото преди това салати,ягоди и череши хапвам докато ми се готви на котлона.
Е това имам предвид-задушен ориз със тиквички,и пилишко.
Утре същото ама със свинско месо,да се редува храната-всеки ден различно месо слагам.
Децата си облизаха пръстите-и на тях по една такава порция-само че по малка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5612
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Аз пък направих за утре на обед разкладка на жената - пържени мекици,сладко от боровинки и ягоди,домашно разбира се,подквасено мляко и истинско сирене,и всичко това и заявих най отговорно, че го искам на масата
пп.чудя ви се как ги пиете тия магазински алкохоли с разни номера и различни етикети налепени по тях....никога,ама никога една домашно приготвена ракия, но както трябва и с каквото трябва не мога да сравня с магазинските питиета,ша ма простите любителите на тоя вид алкохол ,ама това там в шарените бутилки, всичко е ароматизиран спирт и никой не може ме разубеди
пп.чудя ви се как ги пиете тия магазински алкохоли с разни номера и различни етикети налепени по тях....никога,ама никога една домашно приготвена ракия, но както трябва и с каквото трябва не мога да сравня с магазинските питиета,ша ма простите любителите на тоя вид алкохол ,ама това там в шарените бутилки, всичко е ароматизиран спирт и никой не може ме разубеди
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
lusienn написа:...задушен ориз със тиквички,и пилишко.
....
Мараба, машала, аферим и ашколсум, па и ашлокум.........брао, бро, умрем за пилишко - ем е фкусно, ем е диетично.......та ф таа фръзка да каем един виц:
В Бургас куки спират кола, карат шофера да им лъхне и едната кука му вика:
- Гус'ине, вие сте пили!
На което шоферът отговорил:
- Ни съм "пили", аз съм лъв!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14804
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Все в тази връзка - пили, яли !
Напоследък намалих нещо пиенето, че вече не мога да нося като преди, да го ева !
Малко се отпуснах по разни инклузиви, услади ми се, ама явно вече не е същото !
На какво му казваш "истинско сирене", бре ?
На домашното ли ?
Напоследък намалих нещо пиенето, че вече не мога да нося като преди, да го ева !
Малко се отпуснах по разни инклузиви, услади ми се, ама явно вече не е същото !
Дончо,Don4o_62 написа:...домашно разбира се,подквасено мляко и истинско сирене...
На какво му казваш "истинско сирене", бре ?
На домашното ли ?
- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5612
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
всичко домашно е истинско си мисля
гореизброените работи си ги правим,ягодите и боровинките ръчно са брани от балкан с борове тестото за мекици го прави в домашната хлебопекарна,млякото...е крава нямаме но имаме един комшия, бай еди кой си дето кравичките му са щастливи та от него вземам мляко,сирене преди години правехме чат пат,но още беше хубаво и спряхме,но разчиствах и изхвърлих притисквалката за което съжалявам хиляди пъти,впредвид 90 пр. ментета сирена по мрежата,някой ще каже тоя ебахти и селянина всичко си прави повечето пъти сме на полуфабрикати и ментаци от магазините,както повечето хора та някой път се разтъжваме за истинска храна
гореизброените работи си ги правим,ягодите и боровинките ръчно са брани от балкан с борове тестото за мекици го прави в домашната хлебопекарна,млякото...е крава нямаме но имаме един комшия, бай еди кой си дето кравичките му са щастливи та от него вземам мляко,сирене преди години правехме чат пат,но още беше хубаво и спряхме,но разчиствах и изхвърлих притисквалката за което съжалявам хиляди пъти,впредвид 90 пр. ментета сирена по мрежата,някой ще каже тоя ебахти и селянина всичко си прави повечето пъти сме на полуфабрикати и ментаци от магазините,както повечето хора та някой път се разтъжваме за истинска храна
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 11636
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
- Местоположение: Кичево до ВАРНА
- Обратна връзка:
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ти ко ве,да не плащаш данък обществено мнение ??????Don4o_62 написа:..........,някой ще каже тоя ебахти и селянина всичко си прави
Много правилно си действаш.
Предпочитам овчето сирене,ама взеха да намаляват "реколтата" овцете.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5612
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
като ми омръзнат разни меса под всякаква форма,минавам на нещо по леко,модел Триградска закуска, какво ще кажеш Жорка
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти
- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5612
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
другият път баница,ама като знам каква става пухкава, леко зачервена и ухаеща като се изкара от фурната.... направо ми се прияде
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14804
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Кире,
Днес хапнах първите горски ягоди от които Дончо прави сладко,
Ама нямаше наблизо "Еконт" да ти пратя и на теб,
А се оказаха и половин шепа ,
Затова си ги изядох самосиндикално !
Ще трябва сам да ходиш до Петрохан !
Днес хапнах първите горски ягоди от които Дончо прави сладко,
Ама нямаше наблизо "Еконт" да ти пратя и на теб,
А се оказаха и половин шепа ,
Затова си ги изядох самосиндикално !
Ще трябва сам да ходиш до Петрохан !
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14804
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Да,Don4o_62 написа:...минавам на нещо по леко,модел Триградска закуска...
Така изглежда,
Ама липсват палачинките и баницата !
Иначе се води "лека" закуска !
Само дето после трудно ставаш от масата и пак ти се ляга в леглото !
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 11636
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
- Местоположение: Кичево до ВАРНА
- Обратна връзка:
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ееее,не се кахъри ве - и при нас ги има,ама аз нямам време да го Е.......G.Petkov написа:Кире,
.......Ама нямаше наблизо "Еконт" да ти пратя и на теб,
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА