SONY написа:
Това са едни рибарници,точно след клетките ако не се лъжа.Продължава се право успоредно на канала и се стига до тях.Собственика и на двата водоема е един и същ.Има същата риба,каквато и в клетките.А още по надоло,има и един друг на който се плаща по 3 лв. на човек,също има шаран,щука и каракуда.Гьолчето е доста обрасло,но се образуват тук таме хубави места.Каракудата за жалост е доста дребна.
точно това е. Те са няколко водоема един след друг. Първият е с такса 10 лв и взимаш почти всичко каквото хванеш имаше залепена бележка с условията на фурогона ,където св плаща нещо беше "каракудата +шарана+1 щука+1 амур нещо такова. Вторият е на същия чорбаджия но там имало маики и не дават да се лови.
Ние влезнахме от към село Крислово и излезнахме от към с. Труд. От Труд е по-хубав пътя ,последната спирка на маршрутка 5 в селото там завиваш на дясно и накрая на селото тръгваш успоредно на канала и си право на водоема. Абе има фурогони питаи там ,а и цъкни на Google Earth виждат се мн добре.
http://picbg.net/u/36899/30177/341994.jpg еи тея в дясно от селото. Дано да съм помогнал с хаотичните си писания.
Утре коментар за изравнителите на Отец Паисиево , че ми се приспа.
Chestarfield ето инфо за това на село Труд. Аз бях за около 30 мин там и без захранване на около 10 метра от брега на около 1м дълбочина изкарах 7 не лоши каракуди. Колегата до мен бе изкарал 2 шарана съответно по 4 и 6 килограма. Ако те интересува нещо конкретно питаи.
Alapostolov Овчарица е до Раднево това е водоема от ,които се взима вода за охлаждане на турбините на ТЕЦ Марица Изток 2. Наистина има много риба даже съм виждал японски шаран-бял на червени петна. Мисля ,че Нончо Воденичаров лека му пръст беше арендатора сега маи го стопанисва синът му. Слушал съм ,че които хване японски и го пусне след това му давали 50 кинта. С разпъване давало наи-много ,но не е разрешено да се ползват лодки. Това знам за Овчарица от приятели и познати.