DrAkoN написа:
Христо Карп вкара много хубави английски лодки. Влез в сайта му и ги виж. От това по добро няма на Българския пазар смея да твърдя и световен

Eто ти и линк да видиш за какво става дума
http://www.hristocarp.com/products/at/baitboat.htmАко говориш за
angling technics мисля, че вече не се занимава с тях, но и доста парички искат микроката 750 лири, техноката 650. Ако се счупи нещо да я пращаш всеки път до Англия излиза солено.
Като цяло из БГ, надути цени, които не отговарят на качеството. Лодката от
квалитет заема много място поне за мен и дава много дефекти. Познавам момче, което доста пъти я праща за преправяне, а и един колега ми се оплакваше на един язовир, че и той имал проблеми. Лодките на
техно-х - високи цени, не докрай изпипани от гледна точка на консумация, но не съм чувал да дават дефекти. Оригиналните им батерии не държат много и трябва да даваш пари за други.
Цък Имах
байтлайнер за няколко дни, може би бях уцелил на дефектна, но не беше балансирана, след 5-6 минути каране, почваше да грее много. И други хора са имали проблеми с него. Сменил съм две лодки и в момента съм с лодка, направена от момче, което се занимава със състезателни лодки, но поне ми я направи по мои изисквания. Доволен съм от нея, както и други хора, на които е правил. Като видиш такава
лодка, бягай от нея - за нищо не става. На колега от Русе е гръмнала във водата като бомба.
Skarp-a ми го похвалиха двама колеги, но не съм го виждал от близо и не мога да дам коментар.