Страница 1 от 1

яз.Антонивановци(Въча)

Публикувано на: Вто Юли 30, 2013 9:32 am
от stoqn_sm
Здравейте,искам да попитам за един определен вид риба а именно щуката някой търсел ли е там щука и хващали ли сте защото казват че там е доста трудно да се хване.Аз имах късмета да закача и то на дрозд от шарен червей колкото и невероятно да звучи,но както се и очакваше ми преряза влакното и си отиде та това беше преди 2 години може би и от тогава съм пробвал няколко пъти ама то винаги като си подготвен не става.И ако може споделете на какви монтажи ловите вие тези рибоци.

Re: яз.Антонивановци(Въча)

Публикувано на: Вто Юли 30, 2013 10:18 am
от CTAH
Несъм ходил на Въча от 4-5 години но пък преди ходех често и имаше много щуки, хващахме ги на жива рибка, воблер и силиконови примамки. Виждал съм и харпунджии да ги бият. Сега незнам какво е положението... Предолагам плачевно заради много то мрежари ...

Re: яз.Антонивановци(Въча)

Публикувано на: Вто Дек 31, 2013 6:00 pm
от pavre
Щука на яз.Въча има, особенно в заливчетата. Обикаляхме язовира с лодка лятото и търсейки костур на рибе хванах една малка щучка около 800-900гр.(която освободих). Хора, които познават язовира са ми разказвали за метрови щуки, плуващи около лодките им. Язовира е голям и дълбок и въпреки мрежарите, държи трофейни риби. Просто иска търсене. :)

Re: яз.Антонивановци(Въча)

Публикувано на: Вто Дек 31, 2013 8:39 pm
от аксел
преди две години по незнайни причини,голяма част от популацията на щука загина,лично съм намирал нееднократно умрели щуки с надути кореми,оттогава тя е доста по-рядка слука в язовира,интересното при нея че е активна през зимния сезон,като цяло язовира си няма риба,като причините за мене са безконтролното бракониерство с мрежи/нищо,че е дълбок,има си дънни мрежи/ най-вече от понтониерите,както и унищожаването на боищата на рибата след построяването на ВЕЦ Цанков камък,след няколко години риба почти няма да има!!!!!!

Re: яз.Антонивановци(Въча)

Публикувано на: Вто Мар 25, 2014 7:07 pm
от belovodski
На 13.04.14 бях на Въча на джиг,около обяд мина щука може би около 1 метър,такова нещо не бях виждал на тоя язовир а отдавна ходя там,по късно излязохме на брега и до едни скали минаха още няколко около 1 1.5 кг като на парад,но при някакво движение от наша страна се стрелкаха към дълбокото!
За риболова 3ма човека нямяне ня удар цял ден :finga:

Re: яз.Антонивановци(Въча)

Публикувано на: Вто Мар 25, 2014 8:41 pm
от Павел Иванов
13.04.14г. не е ли в бъдещето :roll:

Re: яз.Антонивановци(Въча)

Публикувано на: Сря Мар 26, 2014 8:40 am
от Тедо
На Въча съм виждал щука колкото руска подводница... А на моя колега му удари на воблер и прегриза доста дебел плетеняк за секунди... Обаче е труден язовир за риболов...

Re: яз.Антонивановци(Въча)

Публикувано на: Съб Апр 05, 2014 8:47 pm
от dobivam
Опсссс посмали малко чак пък кат руска подводница. :shock: :lol: :lol: :lol: