Страница 1 от 1

Ново събиране на средства и зарибяване със сомчета.

Публикувано: пон авг 03, 2009 6:53 pm
от m_nanchev
Това е една много добра идея и аз лично апелирам към всички които изкат и имат възможност да се включи.Това не се прави да се изтъкваме ,това не се прави за да си чистим съвеста това се прави зада има какво да ловим ние и всички привярженици на този вид реболов.
Emo-83 написа:Пуснах нова тема за да може да се прочита от всеки и евентуално след това да се премести там където трябва.
Стефан Лалев е миналогодишния шампион от конкурса най-голяма уловена риба.Същото момче се показава много етичен човек и риболовец(вече е пуснал два сома от тази година 32кг и 12кг.).Той е продал двигателя който беше спечелен от него.С половината пари е купил някакви неща БЛАГОТВОРИТЕЛНО за една ДЕТСКА ГРАДИНА,а другата желае да даде за зарибяване със сомчета.Сумата която е посочена от Стефчо е 750лв.
Моля всички,които желаят да бъдат съпричасни към това дело да се включат.Така ще може да запазим популацията и увеличим този вид риба.
Предлагам парите да се събират в сомската кръчма при Сашо Сома.
Аз давам за сега 150лв.
Може да дадете и други предложения,ако има.За язовира не сме мислили.Всичко сега започва.Моето мнение е да става на различни водоеми,като така сърдите ще са по-малко освен това е честно.тези които изкат да участват с по големи суми нека лично си свържат с организаторите, аостаналите ще решим как да съберем.

Re: Ново събиране на средства и зарибяване със сомчета.

Публикувано: пон авг 10, 2009 8:00 pm
от m_nanchev
НЕ СЕ СТИСКАЙТЕ ОТВЪРЖЕТЕ КИСИИТЕ ОЩЕ МАЛКО

ЛЮБИМИЯ РИБОЛОВ ИЗИСКВА ЖЕРТВИ