Вярно ли е, че варненския калкан имал глисти?

Модератор: emo vasilev

Аватар
preslav
новобранец
новобранец
Мнения: 48
Регистриран на: Пон Сеп 24, 2007 8:11 pm

Re: Вярно ли е, че варненския калкан имал глисти?

Мнение от preslav »

Пояснение: Докторите казват 24ч във фризера и няма проблем.Основния проблем е да не попадне в устата,тоест при пипане,транжиране,яице на ГАДА да не полепне по ръцете и тнт.А от тигана не може да излезе нищо живо.Гаранция... Казаното по горе си е лично мое мнение,не го вземаите за самата истина. :drinkers:
maximof
новобранец
новобранец
Мнения: 80
Регистриран на: Вто Сеп 30, 2008 8:08 pm

Re: Вярно ли е, че варненския калкан имал глисти?

Мнение от maximof »

Този църав е дълаг около 3/4см. и е дебел колкото косъм (не става за ем :) ) и е вътре в чарвата на рибата не в месото е за суши може да не става, но мине ли през оганя няма прошка. Хубаво измиване на рибата и осоляване поне 30мин. преди приговяне и нямате грижи тези паразити не са от вчера имало ги е винаги тази година популацията им е по силна (като с рибата едната година сафрид повече другата чернокоп и тн.) Измивайте плячката хубаво и преди приготвяне и по възможност я подсушавайте(не взема толкова брашно) и няма проблем. На пресата винаги им трябва матриал. :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Внимание!”