въпроси относно "бисквитата"

Модератор: Paublo_Eskobar

ronnie10
новобранец
новобранец
Мнения: 1
Регистриран на: вт дек 15, 2009 1:32 am

въпроси относно "бисквитата"

Мнениеот ronnie10 » чет юли 22, 2010 10:40 am

Нов съм тук и искам да попитам бисквитата от къде идва като първичен продукт ? Не говорим за вече затворената в пакети и така нататак?

въпроси относно "бисквитата"

Реклама





Потребителски аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор
Мнения: 3796
Регистриран на: вт ное 20, 2007 8:05 pm
Местоположение: София

Re: въпроси относно "бисквитата"

Мнениеот Paublo_Eskobar » чет юли 22, 2010 1:03 pm

Сигурно питаш за бисквитени галета или за шоколадова бисквита?
Би трябвало и на двете първичният продукт да са бисквити,които са смляни и са затворени в пликче. :) Или те интересува точно,какви бисквити мелят,примерно "Раховец"?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн

bantumi
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 623
Регистриран на: пет юни 19, 2009 3:47 pm

Re: въпроси относно "бисквитата"

Мнениеот bantumi » чет юли 22, 2010 1:52 pm

Ако става въпрос за захранката,според мен по-добре да се беше казвала "вафла" ,защото ми приличат на млени или натрошени вафлени кори. :D
Вчера кълвеше,днеска не ще!

Brevering
новобранец
новобранец
Мнения: 89
Регистриран на: чет мар 13, 2008 6:28 pm
Местоположение: София, Дружба 2

Re: въпроси относно "бисквитата"

Мнениеот Brevering » чет юли 22, 2010 3:42 pm

От бисквитено тесто.
Вафленото тесто е друго.

А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...

pescador5
новобранец
новобранец
Мнения: 38
Регистриран на: съб юли 10, 2010 6:45 am
Местоположение: Пловдив

Re: въпроси относно "бисквитата"

Мнениеот pescador5 » чет юли 22, 2010 3:49 pm

Brevering написа:От бисквитено тесто.
Вафленото тесто е друго.

А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...

:smt023

Потребителски аватар
Lakom
новобранец
новобранец
Мнения: 92
Регистриран на: ср май 05, 2010 5:16 pm

Re: въпроси относно "бисквитата"

Мнениеот Lakom » чет юли 22, 2010 6:08 pm

:smt023
pescador5 написа:
Brevering написа:От бисквитено тесто.
Вафленото тесто е друго.

А въпросната "бисквитена галета" би трябвало да се прави от бракувани бисквити, ма знам ли...

:smt023
:smt023
lyusienka написа: може да ми банете и този профил
:D

Re: въпроси относно "бисквитата"

Реклама





di_vik
новобранец
новобранец
Мнения: 7
Регистриран на: нед май 16, 2010 7:16 pm

Re: въпроси относно "бисквитата"

Мнениеот di_vik » чет ное 04, 2010 7:35 pm

Бисквитата ,поне тази която се предлага в риболовните магазини е три вида;
-първият вид е млени бисквити(чаени-с повече масло в тяхи са по лепкави,обикновени-по сухи и не лепнат толкова много)могат да бъдат с бял и кафяв цвят.Състава им е брашно,набухватели,захар а за кафевите и какао,изпечени си ги хапваме или скагаме в захранката.
-вторият вид е блатове за рулата и сухите пасти(те са най удачни за леките захранки)предимно с оранжев цвят но има и кяфеви.Състава им е брашно,захар,яйцаи евентуално какао.
-третият вид е шоколадовата,това са си буквално млени шоколадови вафли и са много лепкави поради наличието на доста шоколад, в който всички знаем има масло(най са предпочитани за пружина или за добавка към тежките захранки)има кафяв и бял цвят.Състав в печените кори е брашно, захар и в последствие високомаслен шоколад.
Срещал съм цялата гама с марката "ШАМПИОН" или "ПРИ МАРЧО", май е едно и също ,не съм сигурен.
Айде, че ми калве :D

fishing time
новобранец
новобранец
Мнения: 9
Регистриран на: съб дек 11, 2010 10:53 am

Re: въпроси относно "бисквитата"

Мнениеот fishing time » съб дек 11, 2010 11:42 am

di_vik написа:Срещал съм цялата гама с марката "ШАМПИОН" или "ПРИ МАРЧО", май е едно и също ,не съм сигурен.

Мисля че това наистина е една и съща бисквита.От нея съм срещал суха и мазна която след като цопне във водата на повърхността се забелязва едно петно ...доста мазно :lol: Respect също имат обикновенна и шоколадова бисквита които също са добри и резултатни.Но бисквитата си е добавка към основната захранка.


Върни се в “Стръв и захранка”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта