Страница 1 от 1

компресор за пълнене на бутилки

Публикувано: вт юли 17, 2012 10:21 pm
от pepericos
Здравейте.Искам да питам ,дали е необходимо да монтирам компресора за пълнене на бутилки на открито,или може някъде вътре по лодката.Ако темата не е за тук,изтрийте я ,но ако някой може да ми помогне,ще му бъда много признателен.Купих "посейдон" на баер и трябва да го монтирам на лодката,че да организираме един курс за водолази.Няма превод на български и нямам време,за това моля помагайте.

Re: компресор за пълнене на бутилки

Публикувано: чет юли 19, 2012 1:01 pm
от Булти
Защо трябва на лодката да е монтиран ? ...доколкото си спомням , бутилките обикновено се пълнят вечер ( следобед ) на сушата ??? ...сутринта отиваш на мястото и се пускаш ..или нещо бъркам ???

Re: компресор за пълнене на бутилки

Публикувано: чет юли 19, 2012 1:37 pm
от baretata
Прав си Митак, ама ако не му пречи на лодката що да не го монтира там. Не съм вещ в това, ама не виждам причина да пречи. Щом слагат компресорите за наргилетата на лодките, предполагам че и това няма да пречи.

Re: компресор за пълнене на бутилки

Публикувано: чет юли 19, 2012 1:50 pm
от pepericos
Става дума за 25 метрова яхта,и се предполага,че ще пътува по няколко дни.Въпроса ми е дали този компресор трябва да е на вън,или мога да го вградя в някой шкаф.

Re: компресор за пълнене на бутилки

Публикувано: чет юли 19, 2012 2:52 pm
от baretata
Споменах че не разбирам от тези неща, но мисля че агрегата трябва да се охлажда отнякъде, да поема въздух и да има откъде да изхвърля мръсния. Така че ако го слагаш в шкаф трябва да помислиш и за тези неща. Но си мисля че трябва да питаш и в сайтовете за водолази, сигурен съм че ще ти отговорят на въпросите по обстойно.