Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Кулинария Риболовна кухняМаринован сафрид
Модератор: sapuna
Re: Маринован сафрид
Абе така е ама питам защото тоя, който го има по веригите -маринованя или е замръзяван или е тръгнал да се вмирисва Пресен едва ли слагат.. А на вкус е ок . Просто не ми се хвъря, но се сещам за един съсед, който доста ще му се зарадва. Да има сафрид на 9 лв пресен, но не си струва. Ако ще купувам по-добре дребен чернокоп на 4-5 лв ...А и става доста по-вкусен.
Re: Маринован сафрид
По 4 или5 лева има и барбун!Насоли си една малка,кофичка,...а пък , зимата ме ...псувай!
Re: Маринован сафрид
Да вкусен е барбуна -царската риба макар, че в БГ го пренебрегват.В Турция си е голям и скъп деликатес. Ядох в един ресторант филета от барбун на фурна със сос и останах очарован от вкуса и. Маринован или солен не съм пробвал но е добра идея