Маринован сафрид

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 409
Регистриран на: Сря Сеп 09, 2009 1:42 am
Местоположение: Варна

Re: Маринован сафрид

Мнение от MARLIN »

Абе така е ама питам защото тоя, който го има по веригите -маринованя или е замръзяван или е тръгнал да се вмирисва :) Пресен едва ли слагат.. А на вкус е ок . Просто не ми се хвъря, но се сещам за един съсед, който доста ще му се зарадва. Да има сафрид на 9 лв пресен, но не си струва. Ако ще купувам по-добре дребен чернокоп на 4-5 лв ...А и става доста по-вкусен.
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1636
Регистриран на: Сря Сеп 18, 2013 6:33 pm

Re: Маринован сафрид

Мнение от lozzy.68 »

По 4 или5 лева има и барбун!Насоли си една малка,кофичка,...а пък , зимата ме ...псувай! :wink: :drinkers:
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 409
Регистриран на: Сря Сеп 09, 2009 1:42 am
Местоположение: Варна

Re: Маринован сафрид

Мнение от MARLIN »

Да вкусен е барбуна -царската риба макар, че в БГ го пренебрегват.В Турция си е голям и скъп деликатес. Ядох в един ресторант филета от барбун на фурна със сос и останах очарован от вкуса и. Маринован или солен не съм пробвал но е добра идея :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”