Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Кулинария Риболовна кухняЗа Чревоугодници
Модератор: sapuna
Re: За Чревоугодници
Де да можех и аз като вас но се пак съм ученик.И се налага да бъде така......или поне тази вечер.
Това от мен айде поздрави и наслука.
Това от мен айде поздрави и наслука.
Re: За Чревоугодници
всичко с времето си споко колега fn1p
аз днеска сьм на обичайното ирландско мехлемче за душата а жената е на винце що се отнася до салатката моята е касапско сирено с настьрган кашкавал отгоре наздраве на всички колеги
аз днеска сьм на обичайното ирландско мехлемче за душата а жената е на винце що се отнася до салатката моята е касапско сирено с настьрган кашкавал отгоре наздраве на всички колеги
- баш_майстора
- сериозен играч
- Мнения: 2095
- Регистриран на: Пон Ное 24, 2008 8:59 am
- Местоположение: София
- Обратна връзка:
Re: За Чревоугодници
аз наготвих и седнах
п.п. мястото не е избрано от фотографска а от ергономична гледна точка щото съм левичар
п.п. мястото не е избрано от фотографска а от ергономична гледна точка щото съм левичар
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Re: За Чревоугодници
Бая време ще да ти е отнелобаш_майстора написа:аз наготвих и седнах :lo.........
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: За Чревоугодници
Митев написа:Бая време ще да ти е отнелобаш_майстора написа:аз наготвих и седнах :lo.........
Мда...изпотил се е колегата, докато аз едва от трети пореден ден се занимавам...заклах прасето, купих телешко, смлях общо 10-на кила, сега чакам да узрее, после пак да го смеля, да го пълня, после пушене, сушене и някъде в началото на март може и да ги хапна..., а при него е било мъка, мъкаааааааа...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Re: За Чревоугодници
Включвам се и аз нагледно в темата .
Скариди, маринован зарган и печена луканка ще е мезето за веечрта. Питието - каберне совиньон(тазгодишна реколта)
Скариди, маринован зарган и печена луканка ще е мезето за веечрта. Питието - каберне совиньон(тазгодишна реколта)
- каридата
- учете се от него
- Мнения: 5067
- Регистриран на: Чет Ное 30, 2006 5:06 pm
- Местоположение: Бургас
Re: За Чревоугодници
Ех Румба разбираш ги нещата и от кулинарна гледна точка
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Re: За Чревоугодници
Тази вечер е по-сериозна работата от снощи та ето на какво си спретнах
Това е айде приятен апетит на всички.
Поздрави и наслука.
Това е айде приятен апетит на всички.
Поздрави и наслука.
- st_piskov
- ще става разбирач
- Мнения: 410
- Регистриран на: Пет Сеп 10, 2004 1:08 am
- Местоположение: Стамболийски
Re: За Чревоугодници
Как си лежах и ми се препи вино!Надробих'' салатката'' набързо и айде!Наздраве на всички!
- баш_майстора
- сериозен играч
- Мнения: 2095
- Регистриран на: Пон Ное 24, 2008 8:59 am
- Местоположение: София
- Обратна връзка:
Re: За Чревоугодници
понеже бидох обвинен че претупвам набързо нещата и въпреки че "некои хора" дигнаа бая високо летФата с разни заргани и скариди се чувствувам длъжен да те отчета с нещо класическо: котлетчета толОстолоб и пРАжени картофки накиснати в арианка тъмно
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Re: За Чревоугодници
Летвата е риба,те сега си опражих гюмюш-амброзия со винце керацуда,просто и вкусно.
Re: За Чревоугодници
Нали знаеш , че тука без фото - не се броиstarcho написа:Летвата е риба,те сега си опражих гюмюш-амброзия со винце керацуда,просто и вкусно.
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
- Мнения: 212
- Регистриран на: Пет Яну 06, 2006 1:13 pm
- Местоположение: Нова Загора-точен адрес Сливен
Re: За Чревоугодници
Времето захладня и реших да си направя скумрийка ,осолена там 24часа ли беше или 48 часа.Ако има колеги по- вещи в направата на така посочената скумрийка да ме насочи ,сигурно има някъде у подфорума.
Re: За Чревоугодници
Тази вечер си спредтнах едни свински паржолки+малко мариновани чушки+чаша домашно червено винце.
Наслука и приятен апетит.
Наслука и приятен апетит.