Печена килограмова щука с бекон и други екстри

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Мнения: 3399
Регистриран на: Нед Окт 24, 2010 8:44 pm
Местоположение: Хасково

Re: Печена килограмова щука с бекон и други екстри

Мнение от Vid »

gogata1 написа:Рецептата ми хареса. Не ям щука, щото има сухо и безвкусно жълтеникаво месо, но явно с този бекон отгоре и кашкавала..... ще се получи страхотно ястие. Иначе, на снимките изглежда великолепно....
Колега би ли споделил каква риба ядеш , аз харесвам месото на всякаква риба - на лефера най много :D
Това към мен ли беше? Ям основно морска риба - лефер, ципура, сьомга, гаврос и пр. и пр., които си ги купувам от Метро по рядко, а от пазара в Одрин по често....., от сладководните само тези и то рядко и в хубави размери - сом и бяла риба....
п.п. Миналата сряда улових 5 щуки по Марица, като двете бяха двукилограмови. Всички си плуват там откъдето са дошли. След като прочетох рецептата на Доцента, се пробвах пак..., ама....
Поздрави за рецептата Доценте, кат уловя прилична щука задължително ще я пробвам по твоя начин.....
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Мнения: 3399
Регистриран на: Нед Окт 24, 2010 8:44 pm
Местоположение: Хасково

Re: Печена килограмова щука с бекон и други екстри

Мнение от Vid »

Вече и Я съм в играта с една 50 см. щука.
Изображение
Почвам я по рецептата..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”