Печен костур

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Мнения: 2082
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 12:19 pm
Местоположение: Някъде по Река Искър
Обратна връзка:

Печен костур

Мнение от ribolovcho »

моята рецепта.............

необходими продукти

•500 г костур
•2 глави испански лук/може и български/:)
•2 с.л. (20 мл) зехтин
•1 бр. лимон
•2 с.л. (20 г) галета
•черен пипер
•сол

начин на приготвяне....


Рибата се почиства, на всяка порция се прави разрез, в който се поставя резенче лимон. Дъното на огнеупорен съд се намазва с олио, подреждат се нарязания на парченца лук и приготвения костур, поръсва се с галета и олио и се пече в много гореща фурна.


да ви е вкусно....!!!
Изображение
Най добрите са тук
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Мнения: 2753
Регистриран на: Пон Фев 13, 2006 1:59 pm

Re: Печен костур

Мнение от Краси_поборника »

И аз да добавя,ако пържиме костура да не забравяме че тя е суха риба и по добре се пържи на слаб огън за да не прегаря същото важи и за уклея за да добие цвета на снимката.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”