Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Кулинария Риболовна кухняЧироз-рецепти?
Модератор: sapuna
- Михалич
- ще става разбирач
- Мнения: 436
- Регистриран на: Сря Юли 05, 2006 11:45 am
- Местоположение: STZ- BG
Ха ха ха ха - ОБРАЗИ!
"...добре си "къкреше" в РАЗНИ..."
"...То вие гледам си пускате как дойде ,че и модераторите подпийнали ги изкарахте...."
" МИХАЛИЧ не се пише ЧИРОЗ...а ЧИРУЗ....пусни в ГУГЪЛА...и ще видиш резултата...хахаха... "
- Бат Милене, и по двата начина го "пущих" в гугъла - щот Бълг. и литература не ми бях силните предмети - същия уй долу-горе.
Феновете на ФМ излязаха пърфи
Барутчия - виноват -сори за излишните "кликове"
Като спретнем чирУза, ще пуснем коментар.
"...добре си "къкреше" в РАЗНИ..."
"...То вие гледам си пускате как дойде ,че и модераторите подпийнали ги изкарахте...."
" МИХАЛИЧ не се пише ЧИРОЗ...а ЧИРУЗ....пусни в ГУГЪЛА...и ще видиш резултата...хахаха... "
- Бат Милене, и по двата начина го "пущих" в гугъла - щот Бълг. и литература не ми бях силните предмети - същия уй долу-горе.
Феновете на ФМ излязаха пърфи
Барутчия - виноват -сори за излишните "кликове"
Като спретнем чирУза, ще пуснем коментар.
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Хахаха ... Михалич...като четях кво си писал...се сетих за моя приятел Щерю Бръснаря от Поморие...та като го подразни някой на рибарска тема...той му отвръща..."Ти ще ми седнеш на стола...да те бръсна!"...
А в "Пещерата на Али Баба"-РАЗНИ...ти пуснах как се прави ЧИРУЗ по Лезгински...заемка от ГУГЪЛА...ако можеш прочети рецептата...хахаха
А в "Пещерата на Али Баба"-РАЗНИ...ти пуснах как се прави ЧИРУЗ по Лезгински...заемка от ГУГЪЛА...ако можеш прочети рецептата...хахаха
- Михалич
- ще става разбирач
- Мнения: 436
- Регистриран на: Сря Юли 05, 2006 11:45 am
- Местоположение: STZ- BG
batmilen написа:Михалич, оня ден си изчистих солената цаца...дето я ползвах за стръв за калкан...с балсамов оцет, зехтин...лучец каба суан-салатен и маслинки...да видиш какво мезе стана...а да знаеш и колко бира изпи...
Та искаш ли да се пресолиш с рибка...рецепти много...
а турих и малко пресен магданозец...
МНОГО интересна рецепта! /тука сме у "Кухнята"/
Помня рибките - даже мислех да си хапна тогава от твойта стръв - тайничко Ама и аз сега като Душко- добродушко ....
Снощи изпих толкоз пиене че ме е страх да кажа колко - водка със свински уши - ибаааааах мааааа му! Да не ни чуе некой природозащитник /щото и ние сме част от природата / - ще ни разкатаят фамилията!
РЕЦЕПТА: Свински уши на скара: добавете черен пиперец, лучец каба суан-салатен, соев сосец и БОТИЛКА водка /неразпечатана/ - да ви я - неразреждат. Като затворят хоремака се прехвърляте - пред "нон стопа" и минавате на бира - кой докъдето може да устиска вай вай вай!
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!