Сготвено на брега

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Мнения: 13244
Регистриран на: пон фев 18, 2008 9:54 pm

Re: Сготвено на брега

Мнениеот lusienn » ср ное 30, 2016 10:07 pm

Лози-ти колко чорби си снаправил през живота си :wink: :?:

Мойте са над 600-мога да ги направя по 100 начина различни :wink:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.

Re: Сготвено на брега

Реклама



lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 1480
Регистриран на: ср сеп 18, 2013 6:33 pm

Re: Сготвено на брега

Мнениеот lozzy.68 » ср ное 30, 2016 10:25 pm

Усещам някакво впрягане, ми се струва!..... :? Което, ако си чел,внимателно е излишно!Не успорвам кулинарните ти качества,но пак повтарям ,идеята е (твоята цифра 100!!),а не 600!!!... :wink: ... Относно, колко чорби съм направил,не съм ги броил,но поне два пъти в месеца..... :drinkers: И пак потретвам вече,това не е рецепта, а начин ,технология или както го разбереш за напраба на РЧ!Всеки би предложил нещо свое или научено ! :drinkers:

lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Мнения: 13244
Регистриран на: пон фев 18, 2008 9:54 pm

Re: Сготвено на брега

Мнениеот lusienn » чет дек 01, 2016 8:50 am

Доколкото разбирам от чорби,пускам една от тях последната.

Писах я в тая тема.

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=19257&start=2055 .

Щото не бях правил такава,малко импровизирах-за пръв път ми беше тоя модел,но

след като комшиите я пробваха,и харесаха значи опитай и ти да направиш такава-

според мен,даже трябва да се сложи само едно 2 см-парченце скумрия пушена.

Предпочитам сладководните риби,с бяло месо като материял.

Хайде следващата я прави и пускай Ти-може и в тая тема,пък ако Емо Реши-ще я премести.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.

Още от naRiba.com



Върни се в “Риболовна кухня”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта