Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Относно Сайта РазниПътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
-
- Модератор
- Мнения: 3650
- Регистриран на: Съб Апр 21, 2012 11:22 am
- Местоположение: Наше село
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
[quote="GODzillata"]
@Вид, теб пък кво не те кефи виното... ...мноо си е добро - и като изба, и като качество./quote]
Кире, напротив - кофти изба е. Белведере направиха изба в Н.Загора само, за да правят трикове у нас. От преди 10 години работех с тях. Все не плащаха, а цените им са нереално високи за качеството, което предлагат.
За същото качество в Поморие продават по 1.20 лв. за литър.
И още нещо за твоята слабост къде го хапна преди година - две. Тези дни прекарах испански Хамон по 2.70 лв. килото.
Ако щеш ми вЕрвай, народа се утрепа да го яде.
@Вид, теб пък кво не те кефи виното... ...мноо си е добро - и като изба, и като качество./quote]
Кире, напротив - кофти изба е. Белведере направиха изба в Н.Загора само, за да правят трикове у нас. От преди 10 години работех с тях. Все не плащаха, а цените им са нереално високи за качеството, което предлагат.
За същото качество в Поморие продават по 1.20 лв. за литър.
И още нещо за твоята слабост къде го хапна преди година - две. Тези дни прекарах испански Хамон по 2.70 лв. килото.
Ако щеш ми вЕрвай, народа се утрепа да го яде.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
За цената на виното си прав.......качество - като да са измили бъчвите и след това да се бутилирали.
Обаче ТОВА:
Все знаех, че в Спанско е по-евтино от тук, ама па такава цена....от кво да е тва месо?.......или на колко години да е?
Обаче ТОВА:
...уби сичко децко в мен!dantho.mihov написа:Тези дни прекарах испански Хамон по 2.70 лв. килото.
Все знаех, че в Спанско е по-евтино от тук, ама па такава цена....от кво да е тва месо?.......или на колко години да е?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Ъхъ, времето е страхотно:Bigmarlin написа:...Времето е страхотно,да си изкарате чудесно С вас сме
Нема начин да си изкараме страхотно с тях, ринейки сняг!
Ама де да видим фотките на Люс...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Хех, Ма то верно е било яката работа Е, аз понеже гледам в момента какво е в Плевен,там със сигурност е по топло,съдейки по честите ми пътувания до София през там
- трапера
- сериозен играч
- Мнения: 1471
- Регистриран на: Пон Апр 09, 2007 10:27 am
- Местоположение: Свилен Славов (Мюнхен-Русе)
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Сетих се нещо за вината..
През далечните 2001~02 години бяхме командировани с един колега за почти Цяло лято във Враца.
Обиколихме сума ти и кръчми. Но и доста често си изкарвахме вечерите в квартирата. Купувахме си за йядене и пийене и се отдавахме на битовизъм. Та влязохме веднъж в един "специализиран магазин за алкохол". Наред с бутилирания такъв (ракия *Пещера* беше хит) имаше и наливен. То твърдия е ясен-спирт + есенции. Но при гледката на стена от буренца, разбира се бутафорни, на едното от които имаше табела-"ВИНО ОТ ГРОЗДЕ" останах лееко шокиран. То има и вина от плодове, но в тоя район май не ги почитат.
Та питах продавача - "абе то нали виното си се прави от грозде, по принцип, туй някакъв търговски трик за събиране на клиентела ли е!"
Па оня ми вика- "не бе баце, то щото има и вино на прах-сипваш в прахчето вода, разбъркваш и готово!"
********************
Па тоя БЕКС де Кирето го е снимал си е кофти бира. На вкус си е О`кей, но след 3-4 бирички на другия ден камбаната прехлопва.
Това важи и за българския еквивалент и за немския оригинал. Докато с други марки след 7-8 бутилки съм нямал нужда от сутрешно аспиринче Пък Октоберфестката бира си е.... друга бира, без значение от марката. Не я я правят от смлени чукове, които после в организма стават един голям каменарски. И после бой по киферицата
Тези ми научни наблюдения, категорично разбиват теорията, че вакуума не боли
През далечните 2001~02 години бяхме командировани с един колега за почти Цяло лято във Враца.
Обиколихме сума ти и кръчми. Но и доста често си изкарвахме вечерите в квартирата. Купувахме си за йядене и пийене и се отдавахме на битовизъм. Та влязохме веднъж в един "специализиран магазин за алкохол". Наред с бутилирания такъв (ракия *Пещера* беше хит) имаше и наливен. То твърдия е ясен-спирт + есенции. Но при гледката на стена от буренца, разбира се бутафорни, на едното от които имаше табела-"ВИНО ОТ ГРОЗДЕ" останах лееко шокиран. То има и вина от плодове, но в тоя район май не ги почитат.
Та питах продавача - "абе то нали виното си се прави от грозде, по принцип, туй някакъв търговски трик за събиране на клиентела ли е!"
Па оня ми вика- "не бе баце, то щото има и вино на прах-сипваш в прахчето вода, разбъркваш и готово!"
********************
Па тоя БЕКС де Кирето го е снимал си е кофти бира. На вкус си е О`кей, но след 3-4 бирички на другия ден камбаната прехлопва.
Това важи и за българския еквивалент и за немския оригинал. Докато с други марки след 7-8 бутилки съм нямал нужда от сутрешно аспиринче Пък Октоберфестката бира си е.... друга бира, без значение от марката. Не я я правят от смлени чукове, които после в организма стават един голям каменарски. И после бой по киферицата
Тези ми научни наблюдения, категорично разбиват теорията, че вакуума не боли
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Само да вмъкна, че онаа Бекс си я зех, само щото не си спомнях защо не обичам Бекс и защо никога не я купувам или поръчвам...та днес-утре ще я гаврътна и ще видя занапред...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
- Martin Mihailov
- учете се от него
- Мнения: 5047
- Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Аиде даите инфо каке протекло соарето или сте та неотразявате нищо
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Сигур героите са изморени...
Свил, гаврътнах Бекса и установих, че лоша студена бира няма!
Свил, гаврътнах Бекса и установих, че лоша студена бира няма!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14919
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Хелоу ви съпреходници , ела ме е , Люс мъ прибра Изкарване като цяло , време , риболов , маса си беше повече от баш . Само колко пържоли и сужук останаха .... баси !!! Тоя път народа се беше презапасил от към донасяне Ся си капнах едно бърбънче щот съм ергенче , буля на банкет от фитнеса , детко при нашите , абе ... Утре обаче ш отскоча до кланицата на "Партньори" за пресно телешко къде буля да го уготви с манатарките харизани ми от Георге и ш го полея с винцито от Кире де Люс ми го донесе Изчистете си рам паметите , кеша , освободете място на дисковете щото ако знаете какво ви чака кога Люс седне зад компа с фотото
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Еме и мене,прибрах се последен-нали съм шофьор.
Днес добавих още запознанства-тая година така ще ми върви.
От днес съм собственик на 3 нови воблера и една блесна-добро начало за мен.
Много исках да хвана,ама то скари работи-а много рибари.
Първо го Взех Павката и Жоро-майстор Страхотен на воблери за Пъстърви.
Подари ми един на мен и един на Павел -Сестрата,та той отиде да го пробва и ХВАНА.
Първо снимка на най редовните участници в темата.
Павката БАТЕ ЖОРО и Аз.
Другите са от СТАРИТЕ ВИДРИ не ги познавам всички.
То носене на ядене и на Свадба не съм виждал такова количество от Много качествена продукция.
Ето и снимката на хванатата пъстърва от Павел Сестрата,извика и аз първи долетях да я щракна.
Отивам за БИРА до хладилника.
Днес добавих още запознанства-тая година така ще ми върви.
От днес съм собственик на 3 нови воблера и една блесна-добро начало за мен.
Много исках да хвана,ама то скари работи-а много рибари.
Първо го Взех Павката и Жоро-майстор Страхотен на воблери за Пъстърви.
Подари ми един на мен и един на Павел -Сестрата,та той отиде да го пробва и ХВАНА.
Първо снимка на най редовните участници в темата.
Павката БАТЕ ЖОРО и Аз.
Другите са от СТАРИТЕ ВИДРИ не ги познавам всички.
То носене на ядене и на Свадба не съм виждал такова количество от Много качествена продукция.
Ето и снимката на хванатата пъстърва от Павел Сестрата,извика и аз първи долетях да я щракна.
Отивам за БИРА до хладилника.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
БраО, убавци! Вие сте нашата гордост!
А вие, момци, освен тен, друго фанате ли?
Малииий, да съм знаел, че ште има толкоз изоставени наденички и мръвки - да бех дошъл и язе, да му се невиди!
Ништо не казвате за рибената чорба на Сестрата - донесе ли, как беше? Люс, прави ли и ти чорба?
Аз само куту си представях къ набивате чорба на брега и ми се прияде зверски, та си сътворих това.
Давайте йош снимки и разкази...
То Сестрата и в локва пред блока да фърли - па ще фане, майстор е той!lusienn написа:
А вие, момци, освен тен, друго фанате ли?
Малииий, да съм знаел, че ште има толкоз изоставени наденички и мръвки - да бех дошъл и язе, да му се невиди!
Ништо не казвате за рибената чорба на Сестрата - донесе ли, как беше? Люс, прави ли и ти чорба?
Аз само куту си представях къ набивате чорба на брега и ми се прияде зверски, та си сътворих това.
Давайте йош снимки и разкази...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Сега първо,нашия Павел Иванов хвана но беше по далече и не го снимах,дребна пъстърва още една и после в тоя голям Вир една Американка.
Е в тоя Вир.
Но то стана време за редене на масите.
Бате Гошо донесе сирене и кашкавал-Страхотно качество.
Е тия мръвки бяха уникални със страхотен аромат на пушено.
Аз донесох 15 пържолки и кисело зеле с туршия 1 кофа-Следва.
Е в тоя Вир.
Но то стана време за редене на масите.
Бате Гошо донесе сирене и кашкавал-Страхотно качество.
Е тия мръвки бяха уникални със страхотен аромат на пушено.
Аз донесох 15 пържолки и кисело зеле с туршия 1 кофа-Следва.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
lusienn написа:Сега първо,нашия Павел Иванов хвана но беше по далече и не го снимах,дребна пъстърва още една и после в тоя голям Вир една Американка.
Е в тоя Вир.
Но то стана време за редене на масите.
Бате Гошо донесе сирене и кашкавал-Страхотно качество.
Е тия мръвки бяха уникални със страхотен аромат на пушено.
Аз донесох 15 пържолки и кисело зеле с туршия 1 кофа-Следва.
Павел Сестрата с чорба от Щука И други риби Микс-хареса се Единодушно от всички.
А Един Ицето от Габрово пък се Представи с Много Много Суджуци-Няма изяждане-взеха си за в къщи.
Аз няма да ям поне до утре следобяд.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
КИТ в Черно море
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Това са ми от Павката подарък.
И една секретна утежнена блесна за яз Искър.
А това е предложението на Жоро който го взехме от София сутринта.
Отвори тая кутия с дизайнерски ръчно правени Воблери за Пъстърва,и каза избери си Един от мен.
Понеже Павката хвана на Жълт,и Аз такъв избрах да прилича малко на мренка.
Най горния.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.