Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Относно Сайта РазниПътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14917
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Георге , определено различни "канали" спрегаме
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14819
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Да,
Сега се усетих, че с д-р Флекс-а си имате едни други канали с острозъби щуки !
Което въобще не е причина да те спре от някоя снимка!
Щото аз щука от м.май не съм виждал, да го ева !
Виж Мартин какви е наснимал на Лобош от страната на Егълница.
Приличат ми на мажоретки от екипа на някой кандидат-президент !
Интересно, дали Перник има кандидат ?
Сега се усетих, че с д-р Флекс-а си имате едни други канали с острозъби щуки !
Което въобще не е причина да те спре от някоя снимка!
Щото аз щука от м.май не съм виждал, да го ева !
Виж Мартин какви е наснимал на Лобош от страната на Егълница.
Приличат ми на мажоретки от екипа на някой кандидат-президент !
Интересно, дали Перник има кандидат ?
- кирил великий
- разбира нещата
- Мнения: 983
- Регистриран на: Пон Юни 14, 2010 2:22 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Някой да е търсил на "Лобош" целенасочено щуки - има ли я тая риба там или я няма?
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14819
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Според мен устието на Лобош е естествен развъдник на щуката.
Огромни плитки пространства.
Топла вода и дребни рибки в изобилие.
От там идват тези огромни щуки, които ловят по Струма и Арката.
Огромни плитки пространства.
Топла вода и дребни рибки в изобилие.
От там идват тези огромни щуки, които ловят по Струма и Арката.
- кирил великий
- разбира нещата
- Мнения: 983
- Регистриран на: Пон Юни 14, 2010 2:22 pm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Имам малко време другата седмица и мисля да хвърля около стената две тапи до шаварите с малка стръв - не каракуди, а нещо ситно и с волфрамов повод - ще видя какво ще стане. Към Прибой едва ли ще влизаме.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14917
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
От край време на устието си дава по някоя и друга щука . Кофтито в момента там е местният земевладелец вживяващ се на дерибей . Захода от към Поцърненци обаче е едно добро решение ако и корморана там да е в повече . Там на където си се насочил щуката е доста рядка слука , което не значи непременно , че няма да те огрее .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- кирил великий
- разбира нещата
- Мнения: 983
- Регистриран на: Пон Юни 14, 2010 2:22 pm
- Vid
- кандидат преподавател
- Мнения: 3399
- Регистриран на: Нед Окт 24, 2010 8:44 pm
- Местоположение: Хасково
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Привет и от моята скромна личност...
Джитнах за малко в гръцко, ама таме след сезона е настанала пълна скука..., а рибите продължават да си пасуват и то упорито..
За сметка на това, рибките по нашите язовири са се раздвижили...
В късния следобед на яз.Кърджали между традиционните порции костуретки- тип педарка де ги карах на почина хвани-релийзни.., излъгах на маломерна силиконка 5 см. и една прилична сулка 4-ка де става за пържене... Пардон, такива сулки се приготвят по друг начин..
Не се прави така зеле, ако разбира се искаш да стане ядливо де... Познавам човек, който прави най прекрасното кисело зеле на света и ако искаш, мога да питам за точната рецепта??
Но отсега мога да ти кажа следното:
- бидона или кацата са задължителни и никакви кофи от латекс и подобни простотии...
- отгоре, върху зелето задължително се слага каменна плоча, за де не изплуват зелките...
- бидона или кацата, задължително имат канелка, чрез която ежедневно или през ден? - не зная периода, се претаква разтвора в кофа, след което се налива отгоре... Това значи, че бидона трябва да ти е качен на трупчета...
- определено царевици и други ароматизиращи подобни не се слагат, защото зелето трябва да е натЮрал кисело, готово за готвене или за салатка с ракийка... При сервиране или готвене се добавят нужните подправки.
И, в допълнение - най доброто кисело зеле става при студено време, каквото мисля при теб има в изобилие..
И, сега се сещам, че таме при вази, все е изкуствено и ГМО, та рецептата ми е за т.н. българско бяло зеле де, отгледано по българските села...
Джитнах за малко в гръцко, ама таме след сезона е настанала пълна скука..., а рибите продължават да си пасуват и то упорито..
За сметка на това, рибките по нашите язовири са се раздвижили...
В късния следобед на яз.Кърджали между традиционните порции костуретки- тип педарка де ги карах на почина хвани-релийзни.., излъгах на маломерна силиконка 5 см. и една прилична сулка 4-ка де става за пържене... Пардон, такива сулки се приготвят по друг начин..
Краси, Люс те праща в 9-та глуха...lusienn написа:Може и в няколко големи кофи от латекс примерно,обаче трябва с нещо да натиснеш зелето,
аз ползвам готови пластмасови обръчи.
Иначе се слага кръстачка от дърво,и речен камък добре измит.
Питай некой бояджия,по обектите ако мернеш.
С кофите по лесно ще ги местиш,вечер като замръзне.
Не се прави така зеле, ако разбира се искаш да стане ядливо де... Познавам човек, който прави най прекрасното кисело зеле на света и ако искаш, мога да питам за точната рецепта??
Но отсега мога да ти кажа следното:
- бидона или кацата са задължителни и никакви кофи от латекс и подобни простотии...
- отгоре, върху зелето задължително се слага каменна плоча, за де не изплуват зелките...
- бидона или кацата, задължително имат канелка, чрез която ежедневно или през ден? - не зная периода, се претаква разтвора в кофа, след което се налива отгоре... Това значи, че бидона трябва да ти е качен на трупчета...
- определено царевици и други ароматизиращи подобни не се слагат, защото зелето трябва да е натЮрал кисело, готово за готвене или за салатка с ракийка... При сервиране или готвене се добавят нужните подправки.
И, в допълнение - най доброто кисело зеле става при студено време, каквото мисля при теб има в изобилие..
И, сега се сещам, че таме при вази, все е изкуствено и ГМО, та рецептата ми е за т.н. българско бяло зеле де, отгледано по българските села...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Видю,пак не си внимавал.
Направи като мене прекрасно зеле,де опитваха от него,на откриването и тогава давай акъл.
Краси написа че няма бидони,откъде да купи.
Пък и мойто прекрасно зеле,го купувам от село Петърч,пак съм споменал в тая тема,от едни и същи хора,и съм постнал и снимка точно от коя,къща, но ти не си внимавал.
Направи като мене прекрасно зеле,де опитваха от него,на откриването и тогава давай акъл.
Краси написа че няма бидони,откъде да купи.
Пък и мойто прекрасно зеле,го купувам от село Петърч,пак съм споменал в тая тема,от едни и същи хора,и съм постнал и снимка точно от коя,къща, но ти не си внимавал.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Мнения: 5903
- Регистриран на: Пет Май 01, 2009 4:24 pm
- Местоположение: Stockholm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Намерих нещо което според мен ще ми свърши работа.
Голяма кофа със капак.
Ще изчакам с покупката докато стане време за зеуето,че има още няколко магазина да огледам.
На Люс зелето беше трепач от всякъде!
В Сф бабата на жената беше се постарала да готви,а аз ядох само салата зеле поръсена с пипер и олио и туршия.
Голяма кофа със капак.
Ще изчакам с покупката докато стане време за зеуето,че има още няколко магазина да огледам.
На Люс зелето беше трепач от всякъде!
В Сф бабата на жената беше се постарала да готви,а аз ядох само салата зеле поръсена с пипер и олио и туршия.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Направи си и туршия,пак в кофа.
Купуваш,карфиол ако има,морков,зелен домат,
Корнишони,и зеле .
Аз съм сега на Самоков,реката е бистра,
Карам до Боровец сина с авер,да карат байкове,
Поглеждам за гъби,и се връщам да пометкам с блеснарката до 17 ч.,после ги прибирам,да
Почиват утре да са отпочинали за училище.
Искъра е джам,нема грам вълна вода огледало,и
Прекрасно време.
Купуваш,карфиол ако има,морков,зелен домат,
Корнишони,и зеле .
Аз съм сега на Самоков,реката е бистра,
Карам до Боровец сина с авер,да карат байкове,
Поглеждам за гъби,и се връщам да пометкам с блеснарката до 17 ч.,после ги прибирам,да
Почиват утре да са отпочинали за училище.
Искъра е джам,нема грам вълна вода огледало,и
Прекрасно време.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Айде чао до скив.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
На Павел воблера,не спира да ме изненадва.
Това ми е рекорда за най малка риба,уловена
От мен на воблер.
Това ми е рекорда за най малка риба,уловена
От мен на воблер.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Мнения: 5903
- Регистриран на: Пет Май 01, 2009 4:24 pm
- Местоположение: Stockholm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
И сега по-темата
Пуснали са хубаво зеле на промоция от една крона (20ст.)
Рано още за зеуето,а дали ще го има после....
Пуснали са хубаво зеле на промоция от една крона (20ст.)
Рано още за зеуето,а дали ще го има после....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Красимир Атанасов написа:.....Рано още за зеуето,а дали ще го има после....
Взимай и слагай. При вас не вярвам температурите да са по-високи от БГ..........
Слушай Люси, той ги разбира нещата.
Като стане това по-ранното ще ядеш от него, а ако има по-късно ще си сложиш още.Така че смело........
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!