Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Относно Сайта РазниПътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Щурмувай стълбището,Кироо,мани го тва тичане с то елеганс!
Мани, че и аз па качих малко
А иначе,яла те,пънкс ноу дет,или "комсомолскиа секретар" винаги звъни два пъти,понякога ,често и без ,да влезне там. къде се изисква!
Напрао ги "убивах" с таа прическа
Отивам в една дебела зима на изпит в Свищов,слизам на жп гарата след n часа дундуркане с трена ,и се качвам на автобуса около 21 часа за общежитията у горния край на Свищов,по пътя за Търново!
Качвам се аз,возим си се,разглеждам колешките една по една,и по едно време погледа ми приковава едно движение в началото на автобуса!Разклащане на класическа пънк прическа,отстрани почти нула,отгоре перест гребен ,отдавна не бях виждал такава,от младешките години,и кво да видя,моят съученик,и съквартирант впоследствие в Свищов,Емката,заклет пънкар.Те "учеха" за сесия там с другите апапи,то е падало едно учене,и след един купон кво да правим,кво да правим,праас,прическа!Мноо яка беше
https://www.youtube.com/watch?v=ULYNDkn ... 5aMC9Mxb30
Мани, че и аз па качих малко
А иначе,яла те,пънкс ноу дет,или "комсомолскиа секретар" винаги звъни два пъти,понякога ,често и без ,да влезне там. къде се изисква!
Напрао ги "убивах" с таа прическа
Отивам в една дебела зима на изпит в Свищов,слизам на жп гарата след n часа дундуркане с трена ,и се качвам на автобуса около 21 часа за общежитията у горния край на Свищов,по пътя за Търново!
Качвам се аз,возим си се,разглеждам колешките една по една,и по едно време погледа ми приковава едно движение в началото на автобуса!Разклащане на класическа пънк прическа,отстрани почти нула,отгоре перест гребен ,отдавна не бях виждал такава,от младешките години,и кво да видя,моят съученик,и съквартирант впоследствие в Свищов,Емката,заклет пънкар.Те "учеха" за сесия там с другите апапи,то е падало едно учене,и след един купон кво да правим,кво да правим,праас,прическа!Мноо яка беше
https://www.youtube.com/watch?v=ULYNDkn ... 5aMC9Mxb30
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Стара слава на 18
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14917
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Тоа па , нали човек е на толкоз , на колкото се чувстваПавел Три написа:.... " а бяхме млади " ....
Те аз например по акъл съм си още на шеснаесе та съм си млад все още
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5612
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
не може все вино да се прави,трябва и мезе за него, та си мисля че това става панирано за виното
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5612
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
интересна гозба,що се вика лучник....и пиши точните продукти колко и т.н. да мога и аз да си спретна нещо подобно
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти
- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Ами повечко лук се задушава в повечко мазнина,15-20 мин на умерен огън,че да не дразни много стомаха,добавят се гъбките,не много,може и печурки,ако няма гъби,не е фатално ,суха чушка нарязана на ситно,червен пипер,лют червен пипер,черен пипер,щипка гьозум и ако има,не е лошо няколко парченца петрохан или нещо от сорта,може и накълцано свинско или телешко месце,но с петрохана е по интересен вкусът!
Тестото може готово,аз лично го замесвам,това беше с бакпулвер,че нямах сода,с мая е най-добре,брашното се пресява,прави се зкаваската,чаена чаша вода,щипка сол,щипка захар,един белтък,малко кисело мляко,няколко капки лимон,жълтъкът се оставя за намазване,ако се ползва мая-1/2 от кубчето,ако е сода или бак,около кафена лъжичка,се гаси с малко кисело мляко,забърква се,оставя се да шупне и се слага в закваската,която остава да преседи на топло,15 мин,включвам фурната на 50,след това намалям на около 30,и там се случва абра кадабрата !В закваската слагам и малко брашно,разбърквам хубаво на степен боза!
След това в дълбок и широк съд изсипвам закваската и почвам с дървена шпатула да бъркам като постепено добавям пресятото брашно,докато започне да се отделя от стените на съда!
След това върху набрашнена повърхност изсипвам тестото,поръсвам с брашно всичко,и ръцете и намесвам до степен да бъде меко тесто,а не твърдо!Ако се налага добавям и още пресято брашно,общо взето тука го правя на око .След това покривам с навлажнена леко кърпа тестото в съда и обратно във фурната на 25 градуса за 15-20 мин!
След това с набрашнена точилка,разточвам пак върху плота , на който месихме,две топки едната малко по-голяма,долната,поставям я в намазнена тавичка,изсипвам плънката отгоре,като гледам да не покрие целият кръг,захлупвам с другата разточена част от тестото,с мокри пръсти притискам хубаво ръбовете за да не се отвори при печенето ,намазвам отгоре с разбитият жълтък,и мушкам у фурната,загрята вече на 220 градуса за около 10 мин,след това намалям на 180 за още 15 мин и але хоп!
Като изкараш глезотията от печката,се наръсва отгоре кората с малко олио или най-добре се намазва с краве масло,и завиваш с две,три кърпи за около 10 мин да си обиколи нивата!
Накрая си наливаш една рикия и се почва,докато е топъл,много върви с ракия,уиски или червено винце!
Тестото може готово,аз лично го замесвам,това беше с бакпулвер,че нямах сода,с мая е най-добре,брашното се пресява,прави се зкаваската,чаена чаша вода,щипка сол,щипка захар,един белтък,малко кисело мляко,няколко капки лимон,жълтъкът се оставя за намазване,ако се ползва мая-1/2 от кубчето,ако е сода или бак,около кафена лъжичка,се гаси с малко кисело мляко,забърква се,оставя се да шупне и се слага в закваската,която остава да преседи на топло,15 мин,включвам фурната на 50,след това намалям на около 30,и там се случва абра кадабрата !В закваската слагам и малко брашно,разбърквам хубаво на степен боза!
След това в дълбок и широк съд изсипвам закваската и почвам с дървена шпатула да бъркам като постепено добавям пресятото брашно,докато започне да се отделя от стените на съда!
След това върху набрашнена повърхност изсипвам тестото,поръсвам с брашно всичко,и ръцете и намесвам до степен да бъде меко тесто,а не твърдо!Ако се налага добавям и още пресято брашно,общо взето тука го правя на око .След това покривам с навлажнена леко кърпа тестото в съда и обратно във фурната на 25 градуса за 15-20 мин!
След това с набрашнена точилка,разточвам пак върху плота , на който месихме,две топки едната малко по-голяма,долната,поставям я в намазнена тавичка,изсипвам плънката отгоре,като гледам да не покрие целият кръг,захлупвам с другата разточена част от тестото,с мокри пръсти притискам хубаво ръбовете за да не се отвори при печенето ,намазвам отгоре с разбитият жълтък,и мушкам у фурната,загрята вече на 220 градуса за около 10 мин,след това намалям на 180 за още 15 мин и але хоп!
Като изкараш глезотията от печката,се наръсва отгоре кората с малко олио или най-добре се намазва с краве масло,и завиваш с две,три кърпи за около 10 мин да си обиколи нивата!
Накрая си наливаш една рикия и се почва,докато е топъл,много върви с ракия,уиски или червено винце!
- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5612
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Баси,много сложно за направа но ще е питателно за спор нема
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти
- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Взимай готово тесто и си свиркай !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14917
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Ебаси и изперкулясалият народ се е навъдил у в последно време
Начи праща ми у фейсо едно на вид арно моме покана да сме ставали прЕателЕ .
Е , приех я .
У в последствие ми праща снимки по гащи и сутиен и ми распраа да съм и превеждал 40лв па щела да ми прати такива дибидюс
Викам и , абе моме , при положение , че има куп фрии порно сайтове ти за некви голи снимки паре да ми искаш
Виж , ако ми предложиш нещо друго и педесе лева мое ти дам , що не
Вече не ми е прЕатЕлка ....
Ае да ви поздравявам с рибаро кулинарна песен една
Начи праща ми у фейсо едно на вид арно моме покана да сме ставали прЕателЕ .
Е , приех я .
У в последствие ми праща снимки по гащи и сутиен и ми распраа да съм и превеждал 40лв па щела да ми прати такива дибидюс
Викам и , абе моме , при положение , че има куп фрии порно сайтове ти за некви голи снимки паре да ми искаш
Виж , ако ми предложиш нещо друго и педесе лева мое ти дам , що не
Вече не ми е прЕатЕлка ....
Ае да ви поздравявам с рибаро кулинарна песен една
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Хе,хе,хе
Беше прав,и по Плевенско има басмания!
Беше прав,и по Плевенско има басмания!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14917
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Това го расправи на едни сърдити старчета дет си мисуат , че басс има сал у Пънчо а и той кът куена е сал с църни перкиBigmarlin написа:...Беше прав,...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Уверих се в това!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Яла те - една усмифка от старите ленти и от мен:
Кво хеви метъл копеуе съм бил, а?!
Кво хеви метъл копеуе съм бил, а?!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
- stoiann80
- научил се да хвърля
- Мнения: 174
- Регистриран на: Нед Авг 17, 2014 3:44 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Bigmarlin написа:Ами повечко лук се задушава в повечко мазнина
Баба ми лека й пръст, правеше лучник. Невероятно е! И сега, като ти чета рецептата.......
ммммммм
Memento mori