Повърхностни примамки за щука

Модератори: Павел Иванов, sestrata

CarposGTA
новобранец
новобранец
Мнения: 71
Регистриран на: Чет Юни 02, 2016 1:04 pm
Местоположение: гр.Хасково

Повърхностни примамки за щука

Мнение от CarposGTA »

Здравейте колеги ! Времето вече започна да се затопля и скоро ще дойде момента да извадим повърхностните примамки за да се насладим на екшъна от този вид риболов . Бих искал да ви попитам за мнение относно 2 уолкъра на Lucky Craft , а именно Sammy и Gunfish . Какви са вашите впечатления за тях , кой от двата е по-успешен в затворени водоеми и на какви размери и разцветки най-често сте имали успехи ? Досега съм ползвал само попери за щука но мисля , че е време да се сдобия и с някоя по-различна примамка за повърхността , която би увеличила шансовете ми за успех . Спрях се на тези 2 модела , защото са комбинация между попер и уолкър , което според мен е плюс , но бих изслушал и други предложения !
sorryn
новобранец
новобранец
Мнения: 2
Регистриран на: Пет Окт 16, 2015 1:04 am

Re: Повърхностни примамки за щука

Мнение от sorryn »

Колега вземай смело Lucky Craft Gunfish няма да съжаляваш. Пускам ти едно клипче https://www.youtube.com/watch?v=psx4FqiXDyw научи се да го водиш както го прави пича на клипа и ще имаш много успехи. Воденето става по следният начин , с леко предърпване върха на пръта или с по рязко или бързо завъртане на макарата. Самата примамка трябва трябва да се поклаща наляво ,надясно ейй тва много я дразни тая пущина .Успех от мене и ако има нещо питай . Гледам от Хасково си тряя някой път да направим един излет за щуки малко се покефим ,аз всичкото което уловя го пускам ходя само за тръпката и адреналина . Забравих да добавя имам ги и двете примамки на Sammy-то имам много по малко удари ...
CarposGTA
новобранец
новобранец
Мнения: 71
Регистриран на: Чет Юни 02, 2016 1:04 pm
Местоположение: гр.Хасково

Re: Повърхностни примамки за щука

Мнение от CarposGTA »

sorryn написа:Колега вземай смело Lucky Craft Gunfish няма да съжаляваш. Пускам ти едно клипче https://www.youtube.com/watch?v=psx4FqiXDyw научи се да го водиш както го прави пича на клипа и ще имаш много успехи. Воденето става по следният начин , с леко предърпване върха на пръта или с по рязко или бързо завъртане на макарата. Самата примамка трябва трябва да се поклаща наляво ,надясно ейй тва много я дразни тая пущина .Успех от мене и ако има нещо питай . Гледам от Хасково си тряя някой път да направим един излет за щуки малко се покефим ,аз всичкото което уловя го пускам ходя само за тръпката и адреналина . Забравих да добавя имам ги и двете примамки на Sammy-то имам много по малко удари ...
Благодаря за информацията колега ! Закупих си по 1 брой от двете примамки и вече чакам да се задържи горещо около 2 седмици и нападам повърхността .
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него
Мнения: 5047
Регистриран на: Чет Авг 20, 2015 8:45 pm

Re: Повърхностни примамки за щука

Мнение от Martin Mihailov »

CarposGTA написа:Здравейте колеги ! Времето вече започна да се затопля и скоро ще дойде момента да извадим повърхностните примамки за да се насладим на екшъна от този вид риболов . Бих искал да ви попитам за мнение относно 2 уолкъра на Lucky Craft , а именно Sammy и Gunfish . Какви са вашите впечатления за тях , кой от двата е по-успешен в затворени водоеми и на какви размери и разцветки най-често сте имали успехи ? Досега съм ползвал само попери за щука но мисля , че е време да се сдобия и с някоя по-различна примамка за повърхността , която би увеличила шансовете ми за успех . Спрях се на тези 2 модела , защото са комбинация между попер и уолкър , което според мен е плюс , но бих изслушал и други предложения !
IMG-4a1276db129af3d0cbd3c8be853d4306-V.jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”