Агалина 2018

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 612
Регистриран на: Нед Окт 19, 2014 5:55 am

Re: Агалина 2018

Мнение от gergi_81 »

vesofr написа:И ако иска Георги Инджов да си прави реклама на чепаретата, да си го прави в умрялата ФБ група! Тук такива неща се заплащат, може да пита Борката и за това, а не само как се правят чепарета!

Веско, той целият фейсбук е толкова умрял, че една група ли няма да е :) Затова човек има избор къде да влиза, какво да раглежда и какво да коментира. И точно този избор и коментарите на човек, го показват какъв е всъщност.
Аватар
vesofr
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Мнения: 131
Регистриран на: Чет Авг 14, 2008 6:55 am
Местоположение: Бургас

Re: Агалина 2018

Мнение от vesofr »

Кой ме е гонил от група бе,..."онзи", освен теб, за т. н. ми негативни коментари за месарските ти снимки... Ми ако искаш да ти кажа браво за хванати и взети 20 кила костур, а?! Аз съм допринесъл малко или много с постовете си за развитието и популяризирането на групата ти, за разлика от 90%, от в момента присъстващите статисти там! Сигурно ще се съгласиш, че имам едни от най-хубавите публикации, макар и да не са чак толкова много. Мненията ми винаги са били обективни, а не заядливи, друг е въпросът, че не се харесват на всички, ама то няма пълно щастие...
Не знам моето дали е антиреклама, ама ти вземи се спри с това натякване на чепаретата ти във всяка публикация, че твоята работа става като с рекламите по телевизията-като ги видят хората и превключват канала!
Не кълве,не кълве,че спре.
Аватар
stareca
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 504
Регистриран на: Нед Фев 26, 2017 4:44 pm
Местоположение: Бургас

Re: Агалина 2018

Мнение от stareca »

Преди извесно време имах възможност да риболувам на Агалината рамо до рамо с един от много добрите производители на чепарета в Бургас имена няма да споменавам. Съответно бяхме на най добрите места на Агалина който ходи там знае за кои говоря ,е резултатите ни бяха еднакво доста добри останалите колеги също вземаха доста риба но хващаха много скаларии и се оплитаха един друг.Което води до много време прекарано в бокса съответно по слаб резултат.Така че колегата Фратев е много много прав че мястото е определящо и малко да чуваш петела .Само да уточня че аз също работя с един от най добрите карбони на пазара съответно и материалите си ги поръчвам от англия предимно но то кой в днешно време не връзва с Seaguar - дори дядовците на гарата работят с него.
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата
Мнения: 612
Регистриран на: Нед Окт 19, 2014 5:55 am

Re: Агалина 2018

Мнение от gergi_81 »

Така е! Всички чепарета работят. Важното е да има по кой де се плюе, нали така?
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от брега”