Лодка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Мнения: 229
Регистриран на: Чет Май 14, 2009 9:33 pm
Местоположение: Бургас

Лодка

Мнение от Venkicha »

Здравейте колеги!
След почти 10 годишно отсъствие, планирам завръщане към риболова. Предстои ми отново да се уча , че съм позабравил много неща. Предстои и закупуване на нови такъми, защото старите поръждясали въдици май са вече неизползваеми. Но всичко ще си дойде на мястото, само да сме живи и здрави. Сега на дневен ред ми е закупуване на лодка и двигател. Старата ми лодка Промарин 330 надуваема с твърдо дъно и надуваем кил, буквално се разкапа за около 3 год. Купих я чисто нова , но уви не оцеля . Сега се оглеждам за друга , но този път няма да е надуваема. Този път ще е твърда. Най много ми харесват стъклопластовите. Ще се ползва само на море. Сега имам въпрос някой ползвал ли е такава лодка по море
https://www.meggacraft.com/bg/catalog/% ... ole-detail
Формата на дъното наподобява тримаран. Как се държи при малки вълни. И при странична вълна също. Стабилна ли е при движение и разходки вътре в нея. С две думи, впечатления от лодка мегакрафт с този профил на дъното.
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Kaloyan1987
новобранец
новобранец
Мнения: 1
Регистриран на: Пон Окт 15, 2018 2:56 pm

Re: Лодка

Мнение от Kaloyan1987 »

Аз също се интересувам от тази лодка, но ще се ползва само за тролинг и джиг на затворено с до двама човека на борда. Някой би ли споделил мнение за нея?
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”