Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Честит Имен Ден на видинския даскал Кирил Петров! 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Късмет.Всичко е до късмет. 
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Тестит да му е ИД на Киро !
Павле Трифонов,
Ходиш ли за риба ?
Тази година нямам хваната щука, дейба !
Павле Трифонов,
Ходиш ли за риба ?
Тази година нямам хваната щука, дейба !
- G.Petkov

dantho.mihov написа: ↑Съб Май 09, 2026 10:16 am
........ говори онова, което иска да чуе болшинството от народа........ .
Да,
Една позната ми каза същото:
- Те затова го избраха, обеща да намали цените и да увеличи доходите.
А голяма част от хората вярват, или им се иска да вярват в съществуването на "добрите" олигарси !
Това пък друга позната ми обясняваше, малко преди изборите
Как на Боце олигарсите са лоши, а на Радев - добри !
Да видим ?
-
dantho.mihov
- Модератор

Това за пръв път го чета. За мен чувството за богатство е субективно. Другия фактор е източника на това богатство, защото придобитото с много труд се цени повече.
Виж, когато източника е в резултат на облагите от власт, вече става чувствително за обществото. Проблема е, че там стандартите за нормалност се променят като нарастват във времето. Един вид апетита идва с яденето. А на ГЕРБ времето във властта бе прекалено дълго и истина или не, Легендите за размера от облагите нарастнаха твърде много. Поведението на всички партии да участват във властта само затвърдиха това чувство.
- Павел Иванов

Здрасте ви муцкОФФци !
Изпърво ЧИД на патерица на именниците
После да ви распраам ?
Изминаваше вече месец от последната почивка , а откак детко ойде да следва по Джърмънито с буля влязохме в режим месец +/- 10 дена бачкане , 7 - 15 дни почивка .
Та нарамийме бълдъзето и право на фърчолета към Испания в частност Андалусия , където на айропорто в Малага от час вече ни чакаше детко дофърчел от Берлин .
Приземийме се успешно и си земааме една чистак бърсак новичка колица на 25 км под наем , която след десетина дена върнааме на 1867км навъртени
Та включих и адаптивният автопилот да не ме налазат гадни глоби да плащам и яваш , яваш по Андалусия .
- Севиля :
У в замъкот извъобще не беше безопасно !
Е как ни бееа налазили некви зли дзверове да ни апат :
- Кордоба :
Тука освен друго имаше и фестивал на китките у вътрешните дворове . Ако беше дошел деда ви Георге щеше да е куту деде у в сладкарница
- Гранада , или както се пее "От Севиля до Гранада , пропатувах аз пешааа ..... " , само дето варианта с "пеша" го замених с автомобил под наем
- Немаше как да не си припомним младините със "Синьо лято" и посетих Нерха дето е снимано навремето :
Е я къщичката на Хорхе от оня "див плаж" у в "Синьо лято" :
А това са цици от същио пляж та да оплакнат очета дрътите форумни воаяре :
Ронда :
- некво село пътьомка дето къ съм го бил видел съм щел да получим душевна полюция ! Е , при мен не се получи тоя ефект ....
- Марбеля :
Е тоя компот от сливи накатерен на яхтата бракониерстваше и ловеше риби с въже !
- Малага :
От припичане по плажовете в Нерха , Марбеля и Малага ся съм розУф куту пазарджишки домат да го заева
Раната ?
Ми от разни похапки , през традиционна и средиземноморска кухни , та до блага италианска паста над плажо :
Ако некой ще оди до таме му препоръчвам с две ръце да пробва "Иберийските бузи" , насекъде ги прават страхотно благи !
Виш ако ще яде десерти то в никакъв , ама в никакъв случай да не си поръчва местният испански чийзкейк , много е гаден !
Може обаче да апне едно брауни със сладолед и сладко от боровинки , много е благо
Изпърво ЧИД на патерица на именниците
После да ви распраам ?
Изминаваше вече месец от последната почивка , а откак детко ойде да следва по Джърмънито с буля влязохме в режим месец +/- 10 дена бачкане , 7 - 15 дни почивка .
Та нарамийме бълдъзето и право на фърчолета към Испания в частност Андалусия , където на айропорто в Малага от час вече ни чакаше детко дофърчел от Берлин .
Приземийме се успешно и си земааме една чистак бърсак новичка колица на 25 км под наем , която след десетина дена върнааме на 1867км навъртени
Та включих и адаптивният автопилот да не ме налазат гадни глоби да плащам и яваш , яваш по Андалусия .
- Севиля :
У в замъкот извъобще не беше безопасно !
Е как ни бееа налазили некви зли дзверове да ни апат :
- Кордоба :
Тука освен друго имаше и фестивал на китките у вътрешните дворове . Ако беше дошел деда ви Георге щеше да е куту деде у в сладкарница
- Гранада , или както се пее "От Севиля до Гранада , пропатувах аз пешааа ..... " , само дето варианта с "пеша" го замених с автомобил под наем
- Немаше как да не си припомним младините със "Синьо лято" и посетих Нерха дето е снимано навремето :
Е я къщичката на Хорхе от оня "див плаж" у в "Синьо лято" :
А това са цици от същио пляж та да оплакнат очета дрътите форумни воаяре :
Ронда :
- некво село пътьомка дето къ съм го бил видел съм щел да получим душевна полюция ! Е , при мен не се получи тоя ефект ....
- Марбеля :
Е тоя компот от сливи накатерен на яхтата бракониерстваше и ловеше риби с въже !
- Малага :
От припичане по плажовете в Нерха , Марбеля и Малага ся съм розУф куту пазарджишки домат да го заева
Раната ?
Ми от разни похапки , през традиционна и средиземноморска кухни , та до блага италианска паста над плажо :
Ако некой ще оди до таме му препоръчвам с две ръце да пробва "Иберийските бузи" , насекъде ги прават страхотно благи !
Виш ако ще яде десерти то в никакъв , ама в никакъв случай да не си поръчва местният испански чийзкейк , много е гаден !
Може обаче да апне едно брауни със сладолед и сладко от боровинки , много е благо
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- G.Petkov

Дойде време да си видя внучката !
И на летището, за Копенхаген.

Ето ги вече дядо, баба и внучка,

С широки усмивки, голяма радост са тези срещи.
И Копенхаген – уреден град в една уредена държава !
Хотелът,
Този бе много по-добър от предната година.

И кварталът наоколо,

На един от кейовете даже имаше и рибари, дошли предимно от Близкият изток и Африка, рядко някой с светла коса !

Ловяха сардини на чепаре,
Кото мине ятото, хващат по някоя риба, през повечето време хвърлят и си приказват.
Като мине цялото чепаре през ятото се хващаха по 6-7 риби !

Наистина много подреден град, просторно, зелено, детски площадки, футболни игрища, в квартала няма коли, всички са в подземни или надземни паркинги.
Тази снимка е от спирка на метро, пред нея е спирка на морските автобуси,

Това е морски автобус № 991, обслужва крайбрежието, на заден фон е голямо училище.

А малко отстрани има спирка на градски автобус, изключително популярен за туристите, единствено там видях опашка от желаещи.
За пръв път се возих на влак без машинист !!!
Като няма машинисти, няма и кой да стачкува, дейба !
Но за децата бяха нарисували табло, да си играят като „карат влака“ !

Ходихме до Тиволи,

Много атракциони, много цветя !

Това е любимото забавление за внучката, съоръжението се върти около оста, настрана, с главата надолу, излитане, кацане - кеф голям !

С моят увреден вестибуларен апарат реших да си спестя тази екстра !
По традиционната част от града,

Един ден разходка до аквариума.

За мен и детето беше много забавно,
Видях много риби, обект на риболов по света.
Хубави арапайми, по 50-60 кг всяка.

Това е зъб, внушителен,

На риба като тази !

Попаднахме в часа на хранене,

Имаше беседа – как се хранят различни риби, обитаващи един обем !
И отвън на плажа – дядо и внучка !

И на летището, за Копенхаген.
Ето ги вече дядо, баба и внучка,
С широки усмивки, голяма радост са тези срещи.
И Копенхаген – уреден град в една уредена държава !
Хотелът,
Този бе много по-добър от предната година.
И кварталът наоколо,
На един от кейовете даже имаше и рибари, дошли предимно от Близкият изток и Африка, рядко някой с светла коса !
Ловяха сардини на чепаре,
Кото мине ятото, хващат по някоя риба, през повечето време хвърлят и си приказват.
Като мине цялото чепаре през ятото се хващаха по 6-7 риби !
Наистина много подреден град, просторно, зелено, детски площадки, футболни игрища, в квартала няма коли, всички са в подземни или надземни паркинги.
Тази снимка е от спирка на метро, пред нея е спирка на морските автобуси,
Това е морски автобус № 991, обслужва крайбрежието, на заден фон е голямо училище.
А малко отстрани има спирка на градски автобус, изключително популярен за туристите, единствено там видях опашка от желаещи.
За пръв път се возих на влак без машинист !!!
Като няма машинисти, няма и кой да стачкува, дейба !
Но за децата бяха нарисували табло, да си играят като „карат влака“ !
Ходихме до Тиволи,
Много атракциони, много цветя !
Това е любимото забавление за внучката, съоръжението се върти около оста, настрана, с главата надолу, излитане, кацане - кеф голям !
С моят увреден вестибуларен апарат реших да си спестя тази екстра !
По традиционната част от града,
Един ден разходка до аквариума.
За мен и детето беше много забавно,
Видях много риби, обект на риболов по света.
Хубави арапайми, по 50-60 кг всяка.
Това е зъб, внушителен,
На риба като тази !
Попаднахме в часа на хранене,
Имаше беседа – как се хранят различни риби, обитаващи един обем !
И отвън на плажа – дядо и внучка !
- icefire
- ще става разбирач

Викам си .. я да скифф к'во стаа .. у тоя форум , тия хора живи ли са , здрави ли са ?!? Като гледам .. всичко е наред
Живи и здрави сте .. и даже си джиткате по светО !!! Забавлявайте се
Поздрави !
И тоА пънкарот .. да внимава с тези снимки с циците ,че верно само пенсии са останали тука .. да не им рипне кръвното ..
И тоА пънкарот .. да внимава с тези снимки с циците ,че верно само пенсии са останали тука .. да не им рипне кръвното ..
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett