Страница 2 от 2

Re: Мидата

Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 7:37 pm
от chopara
Че какво значение има как е одрязана. Голямата речна мида я чупя с ножа и месото е предостатъчно да прикрия кука няколко нули, освен това половината от месото е много твърдо и не пада от куката. Но каде е виждал сома и шарана мида без черупка? някак си не изглежда естесвено, но пък да е метнеш с черупката.. :lol: :lol: :axe: Е да се похваля за 1 час едно кефалче около 20 см на сомската кука с мида :drinkers:

Re: Мидата

Публикувано на: Сря Юли 15, 2009 9:00 pm
от carpsliven2
слагаш в един съд царевица.. след това слагаш и мидите и го оставяш на слънце... мидите шупват и се отварят и умирисват царевицата и вече имаш стръв със естествена миризма на мида .. няма шаран амур и сом който може да устои на миризмата. може да хвърлиш една шаст от мидите и царевицата за захранка .. също за да станеш рибар е нужно и малко да импровизираш.. има още хиляди фактори които играят роля за успешния риболов. Но темата за тайната на успеха бе заключена отново .. така че, тайните ще си останат тайни. :mrgreen: