Страница 2 от 4
Публикувано на: Вто Яну 01, 2008 12:51 am
от shelby
ПОчвам да ближа тоалетната чиния ,за да завъдя тения ,червеи , ид руги твари че да имам стръв !
Публикувано на: Вто Яну 01, 2008 6:46 pm
от barutchiata ©
shelby написа:ПОчвам да ближа тоалетната чиния ,за да завъдя тения ,червеи , ид руги твари че да имам стръв !
Има и по готини неща за близане, и пак мое да завъдиш глисти.
Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 8:52 pm
от Камбата
Утре ще пробвам на маринован на трета буна.

Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 10:20 pm
от КИРО
Утре ще пробвам на маринован на трета буна.
Камба,май умора нямаш.Поздрав от

Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 10:25 pm
от Камбата
Жив и здрав!

Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 10:35 pm
от КИРО
Честито,виждам че си станал "началник"

Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 10:38 pm
от Камбата

Началник немога да бъда на никого,по-скоро помощник.

Благодарско все пак.
Публикувано на: Съб Яну 05, 2008 10:59 pm
от КИРО
Утре чакам отговор за изпуснати,и ако е дал господ,и за хванати калкани.
Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 3:15 pm
от VRABCHO1974
[ абе колеги докато има търсене и е кът тая глиста щее златна колко време трае седмица / две даите да не купуваме една седмица и ка то го нахвърлят тарговците щему свалят цената един сезон няма да ям зарган а илария се лови по добре на пресен дроб
Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 4:04 pm
от Камбата
Не съм пробвал дроба,ама ще пробвам на пролет.Уточни само пилешки,или свински?
Преди време писахме тук,че по южното черноморие цъкат иларията на филенца от цаца.Зарганата си я ловя успешно на земен и торен червей,така че и без заргана няма да останем.
Аз се сетих,че утре съм на даскало и си останах днеска вкъщи,ама в петък след даскало съм на буната,стига и времето да е с нас.

Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 5:46 pm
от barutchiata ©
Пичове нема ли кой да отвори една тема"
Алтернативна стръв за морски риболов" Преди да стане толкова нашумял тоа червей пак са ги хващали .

.Е сега чувам за пресен дроб.
Публикувано на: Вто Яну 08, 2008 10:39 am
от VRABCHO1974
?
на свински пилешкия се разпада. едно време като имаше паламут в изобилие вземахме/ гаро / това е дроба на паламуда иларията направо полудява по него сега на свински добре се отчита даже и оклея работи на него стига добре да кърви
Публикувано на: Вто Яну 08, 2008 6:02 pm
от barutchiata ©
VRABCHO1974 написа:
?
на свински пилешкия се разпада. едно време като имаше паламут в изобилие вземахме/ гаро / това е дроба на паламуда иларията направо полудява по него сега на свински добре се отчита даже и оклея работи на него стига добре да кърви
За бомбарда дали ще става, може би ще трябва да се режи на лентички?
_________________
Публикувано на: Вто Яну 08, 2008 6:43 pm
от Камбата
Баруте,аз ти казах вече,ама все пак да напишем и тук.
ЗАРГАНАТА иска фино поднесена стръв,която да виси.Това се постига с морски червей,закачен през главата и оставен да виси,но най-добрата алтернатива си е тънкия торен,или грозд от торни червеи.Колегата Солено е скептичен,относно ловенето само на торен,той казва,че торния червей се добавя на куката за дължина на ема,ама не е прав,защото тая есен лових заргани само на тея гадини и се убедих в противното лично.Морски червеи си взех два-три пъти и то за илария на дъно.
При ИЛАРИЯТА нещата не са точно така поставени,защото тя се лови не само на бомбарда,като зарганата,а и на дъно,както и на плувка,че и на чепаре понякога.
Иларията торен черав не пипа,но могат да се пробват споменатите емове-джигери и филенца от цаци.
Джигера на бомбарда забравете да го слагате,просто е обречена кауза.Може да се пробва на дъно,ама според мен е най-подходящо на плувка,както и филето от цаца,щото иначе ще падат от куката още при замятането.
ОБобщавам:
ЗА ЗАРГАНА-фино поднесен торен червей,или грозд от себеподобните му на БОМБАРДА.
ЗА ИЛАРИЯ-джигер,филенца от цаца,най-добре на ПЛУВКА.
Публикувано на: Вто Яну 08, 2008 7:00 pm
от Don Alivio