Страница 2 от 2
Re: Как за малко да направя Капо на ТЕЦ2
Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 12:45 am
от kaloyan87
Без много мислене:)На теца тези дни само на една просека се извадиха около 20 амура като 7 бяха над 10 килограма,но когато Сапуна си дойде и пусне тема,всичко ще стане ясно:)
Re: Как за малко да направя Капо на ТЕЦ2
Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 12:28 pm
от val
kaloyan87 ти нали щеше да си там? Дай твоето мнение.
Аз лично смятам, че на топлото трябва да се храни с ферментирала царевица. За лятото е перфектна захранка, за ТЕЦ2 разбира се.
Re: Как за малко да направя Капо на ТЕЦ2
Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 3:43 pm
от Боката
Чакаме Сапуна с прясно инфо за теца...в четвъртък заминавам и няма да ми е излишно едно професионално мнение

Re: Как за малко да направя Капо на ТЕЦ2
Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 9:13 pm
от sapuna
MITKOY написа:Около нас се извади само един добър амур,на буруна преди сомския залив,мисля че беше на сапуна брат му.
Така е!Ама защо бързаш да си тръгваш?!?!?
Сега си влизам!Мириша на риба,та ще се къпя първо.После ракийка,снимки в галерийката и накрая темичка!
За царевицата-ще ви поясня ударите ден по ден!
Re: Как за малко да направя Капо на ТЕЦ2
Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 10:14 pm
от MITKOY
Трябваше да ходя на работа.Петък и събота пак съм там.
Re: Как за малко да направя Капо на ТЕЦ2
Публикувано на: Сря Юли 16, 2008 8:54 am
от mita4eto
Доколкото виждам от галерията, имало е разбиващата комбинация "три в едно" - много КЕФ, много РИБА и много АВЕРИ.... и всичко това само в един излет... ми който си го може си го може, евала, кефите!!!