Страница 2 от 2

Re: Как за малко да направя Капо на ТЕЦ2

Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 12:45 am
от kaloyan87
Без много мислене:)На теца тези дни само на една просека се извадиха около 20 амура като 7 бяха над 10 килограма,но когато Сапуна си дойде и пусне тема,всичко ще стане ясно:)

Re: Как за малко да направя Капо на ТЕЦ2

Публикувано на: Пон Юли 14, 2008 12:28 pm
от val
kaloyan87 ти нали щеше да си там? Дай твоето мнение.
Аз лично смятам, че на топлото трябва да се храни с ферментирала царевица. За лятото е перфектна захранка, за ТЕЦ2 разбира се.

Re: Как за малко да направя Капо на ТЕЦ2

Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 3:43 pm
от Боката
Чакаме Сапуна с прясно инфо за теца...в четвъртък заминавам и няма да ми е излишно едно професионално мнение :D

Re: Как за малко да направя Капо на ТЕЦ2

Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 9:13 pm
от sapuna
MITKOY написа:Около нас се извади само един добър амур,на буруна преди сомския залив,мисля че беше на сапуна брат му.
Така е!Ама защо бързаш да си тръгваш?!?!? :wink: :D

Сега си влизам!Мириша на риба,та ще се къпя първо.После ракийка,снимки в галерийката и накрая темичка! :wink:

За царевицата-ще ви поясня ударите ден по ден!

Re: Как за малко да направя Капо на ТЕЦ2

Публикувано на: Вто Юли 15, 2008 10:14 pm
от MITKOY
Трябваше да ходя на работа.Петък и събота пак съм там.

Re: Как за малко да направя Капо на ТЕЦ2

Публикувано на: Сря Юли 16, 2008 8:54 am
от mita4eto
Доколкото виждам от галерията, имало е разбиващата комбинация "три в едно" - много КЕФ, много РИБА и много АВЕРИ.... и всичко това само в един излет... ми който си го може си го може, евала, кефите!!!