Страница 2 от 82

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 10:13 am
от terzo
Откри на най после :D :D :D

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 6:48 pm
от vatus56
terzo написа:Някий от колегите знае ли нещо по въпроса за миграцията тръгна ла ли е или още не,защото при нас нещо хич я няма на последък.
За миграцията май ти ще докладваш, щото като гледам наредените ти тревопасни, не мисля, че ще е от нямането за което говориш. :wink:

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Съб Окт 24, 2009 7:05 pm
от terzo
Миро не се спотайвай ами разкажи за първия си дубъл,и ще чакам утре да почерпиш :D Аз за първия си дубъл правих кълбета преди години .Утре знаеш каде сме.

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Съб Окт 24, 2009 10:02 pm
от adventurebg
Не се спотайвам бе :D качил съм две снимчици от днес :D

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Нед Окт 25, 2009 9:03 pm
от terzo
Специялно към Ватус , Ванка пробвахме пеленгаса по рецептата която ми каза просто останахме очаровани ! Още веднъш ти благодаря!!! :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Пон Окт 26, 2009 1:50 pm
от gogo26
Пуснете я тая рецепта,не че имаме пеленгас де :cry:

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Пон Окт 26, 2009 2:35 pm
от adventurebg
Паниран колега, това е на ватус препоръката! :D

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Пон Окт 26, 2009 3:49 pm
от terzo
Паниран с една лъжица горчица в сместа с която панирате.Да ви е сладко както на мен ми беше. :wink: Точната ресепта довечера,че сега нямам време.

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Пон Окт 26, 2009 4:04 pm
от vatus56
Лъчо радвам се, че ви е харесал пеленгаса така приготвен. Пропуснах само да ти кажа, че става още по вкусен ако предварително го нарежеш и полееш с зехтин и лимон и го оставиш така да престои в хладилника десетина часа и тогава да го панираш, става още по-гот.

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Пон Окт 26, 2009 4:11 pm
от terzo
Аз така и направих нарязах го и го поставих в тавичка залях го с зехтин,лимон и малко соев сос за риба сол ичерен пипер на вкус.Всичко това престоя в хладилника една вечер и едва на следващата го панирах.

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Пон Окт 26, 2009 5:13 pm
от Булти
окапах се , я да пече жината сафрида от вчера :

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=945

ох , като се сетя за тия гущерови дрехи още ме напушва на смях :D

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Нед Ное 01, 2009 5:32 pm
от adventurebg
Колеги дайте някое инфо? Преди два дни влизах в морето и за около час във водата видях само 2 малки местни кефалчета и тва е беше мътвило! :( Или това беше за тази година, което въобще не ми се иска.

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Нед Ное 01, 2009 6:58 pm
от terzo
Стамен нали напис след тази провеза или ще изчезне малкото която е останала или ще тръгне пак ако пък не :drinkers: :drinkers: :drinkers: и дебели мезета :D

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Нед Ное 01, 2009 7:41 pm
от adventurebg
Лъчо пусни ми една стрела че си строших тел... и ти нямям номера сега, също на Владо и Благо :)

Re: На лафче за подводния риболов

Публикувано на: Чет Ное 05, 2009 10:00 am
от pvo
Привет на всички :D .От прочетеното по горе морето и времето не са били много благосклонни към вас колеги до като ме е нямало в България ,за което съжалявам ако отнаистина е било така.Още веднъж поздрави на всички :D .