Страница 2 от 3
Публикувано на: Вто Окт 24, 2006 9:19 pm
от Carp Master
Сапуне дай да са разберем,че ние утре към 10 часа товарим щайгата и тръгваме.Ако искаш ще ти дам GSM-а на баща ми

Ако искаш пиши на ЛС та да видим

Ние може и до понеделник да седим

Публикувано на: Вто Окт 24, 2006 9:36 pm
от sapuna
Страхотна инициатива,ама ще изпукате бе момчета!В събота сутрин и аз съм там.Телефонни номера раздавах и се нацепих,така че ми метни един на лични и ще Ви звънна.А за визуална представа кликни в/у подписа ми!И пак казвам-аз ходя само на кея!...е понякога посещавам и бунгалата,ама стига сме си водили жените на риболов!Вземи си дебели земни и суха царевица.За сигурен риболов-пружина с доволно количество захранка!
Айде до събота!!!!(и пак казвам---ако няма лов)
Публикувано на: Сря Окт 25, 2006 7:20 am
от metalex
Братле,къде ще се видите в събота,бе

?Нерде Асеновград,нерде Горна Оряховица?!Ямбол ти е по-близо,що не дойдеш насам

?!
Публикувано на: Сря Окт 25, 2006 8:33 am
от Carp Master
На ЛЕГЕНДАРНИЯ ТЕЦ-2 ОВЧАРИЦА

Публикувано на: Сря Окт 25, 2006 8:40 am
от Carp Master
LIVO я виж колегата Sapuna КАКВО Е НАПИСАЛ С ЧЕРВЕНИ БУКВИ.ВИДЯ ЛИ ГО?А ТАКА!Я СЕГА ЦЪКНИ/КЛИКНИ ВЪРХУ НЕГО!ААА ТО ИЗПЕКЛО БРЕ

Публикувано на: Сря Окт 25, 2006 10:16 am
от Livo
Да хубу че той се сети да дигне щорите да влезе малко слънце в тъмната стая пълна с тайните ви рецепти

Ама ти мушни твойта книга под дюшека докато някой не ти е видял съставките

Публикувано на: Сря Окт 25, 2006 10:36 am
от Carp Master
Ехххххх....
1.
Грис - 30%
Царевично брашно - 25%
Сухо мляко - 15%
Соя - 30%
2.
Мелени орехи - 40%
Грис - 30%
Царевично брашно - 20%
Сухо мляко - 10%
3.
Царевично брашно - 30%
Сухо мляко - 30%
Типово брашно - 20%
Грис - 10%
Мед - 5%
Пудра захар - 5%
ето бре ето еееее

Публикувано на: Сря Окт 25, 2006 7:54 pm
от Livo
Публикувано на: Сря Окт 25, 2006 7:56 pm
от Livo
Аи четвъртата може и да не я казваш пак толкова като даде файда

Ако не файда файдичка поне

Публикувано на: Чет Окт 26, 2006 6:50 pm
от Carp Master
Публикувано на: Чет Окт 26, 2006 10:48 pm
от Livo
Карпи всеки отговаря сам за себе си. Нека той с неговите си вълшебни рецепти си ги лови каквито иска и нека не ги казва на другите. Аз оценявам хората които помагат на другите с всичко което могат (особено щом са компетентни) а не по хвалбите им колко те самите могат а другите не. Още повече че този форум е за това да се помага и обменя опит а не да се парадира със собствени успехи и да се присмива човек на слабостите на другите.
Както и да е не смятам да виня никого за начина му на поведение. Просто всеки който се занимава с нещо ново и непознато за него се радва когато има хора които му помагат и могат да му дадат добри съвети а не само да му се присмиват ехидно и да му казват да чете повечко.
Явно тук в България е традиция щом ти си бил набутан да е нямало кой да ти обясни после и ти да не обясняваш. Това даже ми напомня за казармата...всеки който е минал разправя че всички трябва да минат от там за да станат мъже макар да не го мислят наистина. Просто те са били набутани от системата и сега дай да набутат и останалите. Та и тук е същото....
Така че карпи повече можеш да се гордееш че си казал това което знаеш на другите от колкото да си показваш големите риби на снимките и да си мълчиш за хитрините.
Публикувано на: Пет Окт 27, 2006 3:45 pm
от Carp Master
Публикувано на: Пон Окт 30, 2006 10:24 am
от Livo
Никога не бих имал нещо против да науча още нови неща

Както бях казал и преди това форума си е именно за тази цел...да се учим, интересуваме, помагаме с каквото можем и т.н.
Тъй че каквото знаеш казвай никой няма да ти се разсърди за това че помагаш както можеш

Публикувано на: Пон Окт 30, 2006 12:12 pm
от Carp Master
Ей ти прословутата .-> 4 <-.
4.
Сухо мляко - 40%
Царевично брашно - 25%
Пшенично брашно - 20%
Грис - 10%
Пудра захар - 5%
5.
Кучешка храна (суха, смелена) - 35%
Грис - 35%
Пшенично брашно - 20%
Пудра захар - 10%
6.
Царевично брашно - 40%
Пшенично брашно - 40%
Грис - 10%
Пудра захар - 10%
Еееее само аз даам аре дайте и други та и аз да си мацкам нещо различно деее

[/b]
Публикувано на: Вто Окт 31, 2006 7:02 am
от Livo
Ей ся вече с тая тайната четвърта ши ги скъсам
