Страница 2 от 2

Re: Шаран на картоф?

Публикувано на: Съб Яну 19, 2013 3:46 pm
от emolf
mitu6666 написа:Привет колеги,извинявам се за нахалното включване от моя страна.Темата ми стана интересна и ако разрешите и аз ще споделя моето мнение.Конкретно на варен картоф никога не съм хващал нищо,защото никога не съм се сещал да го сложа за стръв,но си правя захранка (тесто за пружина) от сварени картофи и досега съм имал сравнително добри резултати.Между,поне според мене едрите каракуди (около кило) излизат и прилични шарани на това тесто.Само да кажа,че стръвта ми е различна,като най-често използвам царевица.
А като омачкаш тестото от картофите само него ли слагаш на пружина или го смесваш с хлебно за по голяма жилавост, понеже мисля че чисто картофеното е по пръхкаво. може и да се лъжа никога не ми е идвало наум за стръв с картофи.

Re: Шаран на картоф?

Публикувано на: Сря Апр 24, 2013 10:05 am
от SBANKOV
Картофеното пюре на прах с масло е чудесен ароматизатор за захранки на царевична или хлебна основа.

Re: Шаран на картоф?

Публикувано на: Сря Апр 24, 2013 11:52 am
от haga
Най-добре е картофите да са смолянски!

Re: Шаран на картоф?

Публикувано на: Сря Апр 24, 2013 5:26 pm
от TerzievG
haga написа:Най-добре е картофите да са смолянски!
А маслотода е домашно и по възможност биволско. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: