Ами... Ден с ден си прилича! Този път няма снимки, защото се оказа, че батериите на фотоапарата са заминали, а телефонът беше пълен.
Събота.
Същият състав. Абсолютно същите места. Язовирът с около 30 см по-нисък.
Наточени с царевица и солидно количество бял и кастери още в 5:40 замервахме водата със средно голени топки захранка, стреляхме бели и подавахме по малко царевичка.
Но рибките нещо ги нямаше. Епизодични бабушки под 10см се завъртаха и си заминавха. Аз накъсах каята на торен!

Чат пат по нещо мерно, но много трудни си бяха рибките. Баща ми ковна два прилични морунажа, но повече не се завъртяха тези мечтани рибки.
Към 11:30 се зададе буря и за наш огромен късмет хвана жредлото на Елешница, подпря се скалите над Цонево и ни заобиколи. При Ченге и Чудните Скали сигурно ги е смляло...
След дъжда се завъртяха баби пред нас, имаше и по-едри, но бяха много капризни и трудни. Нищо общо с темпото от преди две седмици. Е, изпцапахме кепа, де...
Слабо представяне, но пък релаксът е несравним!
Да отбележа 2-3 неща за захранката, като ако забележите "нередности" моля да ме поправите.

Този път не сложих купешка захранка. Реших да е изцяло мой експеримент, като се чудя все още дали не прецаках аз нещата...
Инградиентите:
3 кг смески;
1 кг смелни вафли;
1,5кг галета;
3-4 шепи фини трици за слепване;
5 канели
няколко капки анасонов ароматизатор
малко аромат ягода.
Триците свършиха страхотна работа! Поемаха влагата, субстанцията оставаще рохкава, но стгената. Хубави плътни топки, които си слизаха до дъното /4-5м дълбочина/. Като аромат - дъх на тахан с лек шоколад, тънък мирис на ванилия и особена острота от канелата и анасона. Не знам дали беше удачано като "бъркоч"?
Добавих 200гр изпънат бял и кастери, малко сладка царевица със сока и малко жив бял.