Страница 2 от 2

Re: Съхранение на троха

Публикувано на: Чет Дек 12, 2013 10:45 am
от Божидар
butnik написа:
naskobo написа:
butnik написа:Под леко разбирай само да поизсъхне не да я изпичаме .
+1, и опаковаш, когато са напълно изтинали и изсъхнали. И от най-малката влага ще мухлясат, помисли си дали си струва :wink:
Само веднъж съм вършили това и то без да знам че в трохите се е отворила кутията с 200-300 гр.белки, разбрах го през стъклото на фурната.Направо се опулих каква жилава гад е това, виеха се като щури поне 5 мин на 200 градуса, чудех се как да баламосам жена ми да не надникне. Оказа се после, че трошки с печен бял не е зле :o :lol:
:lol: :lol: ...викаха ли през стъклото-отвори бе топло е :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Съхранение на троха

Публикувано на: Чет Дек 12, 2013 10:46 am
от Божидар
butnik написа:
naskobo написа:
butnik написа:Под леко разбирай само да поизсъхне не да я изпичаме .
+1, и опаковаш, когато са напълно изтинали и изсъхнали. И от най-малката влага ще мухлясат, помисли си дали си струва :wink:
Само веднъж съм вършили това и то без да знам че в трохите се е отворила кутията с 200-300 гр.белки, разбрах го през стъклото на фурната.Направо се опулих каква жилава гад е това, виеха се като щури поне 5 мин на 200 градуса, чудех се как да баламосам жена ми да не надникне. Оказа се после, че трошки с печен бял не е зле :o :lol:
:lol: :lol: ...викаха ли през стъклото-отвори бе топло е :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: искаме :drinkers: :lol: :lol: :lol:

Re: Съхранение на троха

Публикувано на: Пет Дек 13, 2013 4:17 am
от antivik
naskobo написа:
butnik написа:Под леко разбирай само да поизсъхне не да я изпичаме .
............................................................................................................................... Оказа се после, че трошки с печен бял не е зле :o :lol:
:rolleyes: На вкус ли или за мезе.... :lol: :?: