Страница 2 от 2
Публикувано на: Сря Авг 01, 2007 10:44 am
от sapuna
При това положение използвай консервирана млечна.Желателно е зърната да са цели,а не рязани.Така се запазват плътни и сочни.
Публикувано на: Сря Авг 01, 2007 11:00 am
от BwMaster
благодаря за съветите , може да пробвам и двете рецепти - млечна консервирана и накисната в мастика.
ако имам възможност ще пробвам да ароматизирам и да подсладя некое зърно, че да видим аджаба на кво кълве рибока
Публикувано на: Сря Авг 01, 2007 11:27 am
от баничката
Добре е да вземеш и бели и торни червеи- те са задължителни, когато отиваш на водоем, на който не знаеш на какво дърпа- така ще можеш да маневрираш, ако стане трудно кълването.
И земи фотото, ей.

Публикувано на: Сря Авг 01, 2007 11:57 am
от BwMaster
да червеи винаги си зимам от тиа двата вида + разни купешки захранки но резултатите не са задоволителни.
може би защото сум ходил предимно на пресевни и други водоеми, където играят много фактори против мен и рибата е наплашена.така си мисля пък незнам, но съм се отчаял от Шаново и Юлиево и първия водоем вляво от моста на Зимница.
Нов колега! Привет на всички!
Публикувано на: Сря Авг 01, 2007 12:58 pm
от Диканаров
Публикувано на: Пет Авг 03, 2007 10:00 am
от BwMaster
Благодаря колега Диканаров
ако имам някой път път към София ще се възползвам от поканата!