Re: СЕЗОН 2011
Публикувано на: Чет Авг 04, 2011 8:10 am
Kitenec написа:Айде да се похваля и аз..... днес след работа поредните хапнали дървото
Оххххххххх густоооооооооооо .Поздравления


Kitenec написа:Айде да се похваля и аз..... днес след работа поредните хапнали дървото
- благодаря....репортажа е тук :australia написа:Жива виагра![]()
![]()
![]()
Цар си ! А това до рапанчето опашката ли е ? Дай още фото .
- в къщи , почти всичко се приготвя на скара - от една страна е по диетично и полезно , от друга - развалиха и олиото - тва дето го продават не е старото олио - има некви примеси в него - едно време не пръскаше така след загряване , да не говорим , че струва вече майка си и баща си , но това не е само причината за да фърляме котката на скарата - според нас на скара - е в пъти по вкусна - пробвай , няма да съжаляваш ...дробът също става на скара...spear написа:Булти дереш ли я? Как е най-вкусна, пържена или на скара? Дроба пържен или на скара е по-добре?
- ти си за трепане , ве мойterzo написа:Юли дере се и пържена става прекрасна,а за дроба и аз се интерисувам как се приготвя защото и аз до сега го изхвърлях.
Хаймана, в прибоя на 1-2 метра. Много спокоен беше ама и аз се бях каширал яко ..... дебнех за друго ама и туй биваroko-koko написа:Лефера как се движеше ,и ако са боли в ято голямо ли беше?Н каква дълбочина....
Благодаря Булти, невероятно вкусно звучиБулти написа:- ти си за трепане , ве мой![]()
![]()
- аз дроба , по вкусови качества го слагам наравно с черния хайвер
...мяташ го на скарата , мяташ и филийки черен хляб и после го мажеш като пастет по тях , но тънко - вкусът му е много силен и натурален ....и много бира или бяло вино пий тва нещо , бирата задължително Бекс ... много бързо засища , хакан е дробът с витамини - най вече с А , откъдето и да го погледнеш - Елексир и Виагра - туй май не трябваше да го пиша - жална им майка на котките
....начи да обобщя :
1 . зимаш един нож и изчистваш вътрешностите на котката - никакво дране - няма нужда
2. режеш я на парчета и я слагаш в купа с прясно мляко да престои някой друг час в хладилника - благодарности на Лайв Дайв от Спиърфиш за идеята и на Мънцата от Гофишинг , че ми я припомни
3. мяташ я на скарата и удряш един облак в туй време
4. сервира се гореща - да пари ...просто е божествена - кости почти няма , а кожата лесно се отделя с вилицата
5. на сутринта удряш 30 грама ракия , докато чакаш да се стопли чорбата направена от главата на морската котка
6 . сърбаш от димящата чорба и си в рая - в нея освен главата , жена ти е сложила и парченца от рапан , крака от паур и малко миди
7 . отправяш мислена молитва за здравето и благоденствието на Булти
То си става и без киснене в мляко, като престои 24 часа в хладилника посолена и тоя тежкия, уринест дъх като на акула изчезва. Ако не е гореща като се консумира пак седи некво тричаво - та за т'ва другия път пробвай на кайма. Мелиш барабар с хрущялите и си я подправяш както ти харесва на теб (ако ги меткаш на скарата я смели на по-ситно) Кюфтаците стават и студени, можеш да ги правиш веднага , не трябва да киснеш и чакаш -нямат дъх !Булти написа: 2. режеш я на парчета и я слагаш в купа с прясно мляко да престои някой друг час в хладилника - благодарности на Лайв Дайв от Спиърфиш за идеята и на Мънцата от Гофишинг , че ми я припомни
4. сервира се гореща - да пари ...просто е божествена - кости почти няма , а кожата лесно се отделя с вилицата