Страница 4 от 5
Re: Личен опит
Публикувано на: Чет Окт 15, 2009 9:32 pm
от ExTaZzY
kaloyan Mladenov написа:И аз съм е забъркал за събота че едни таранки ме чакат дето миналия път им се услади .
аз ти предлагам да сложиш вместо галета средата на неколко дневен хляб стрита през ръце , ама все пак нека екстази да каже
Галетата и тя ства но хляба си е хляб той е нркотика на таранката а и стоя зърнен микс със коноп ако е ще имаш и удъри поне на тикета ако не шаранаи

стига да ги има във водоема !
Но за мен няма значение важното е да има аромат на хлебец пък под къква форма е няма значение !
Re: Личен опит
Публикувано на: Чет Окт 15, 2009 9:49 pm
от Радо Троев
Абе мен ме гони параноя, че като сложа галета в захранката и край с риболова, ама дано само си въобразявам. Колкото пъти съм слагал, толкова съм оставал почти капо. Ей за тва я избягвам, ама като немога да си блендирам хлебеца, кво да правя...

, дайте някаква алтернатива и утре вечер вместо галета, да я наръся с нещо ПО....
п.с. идеята на колегата
kaloyan Mladenov не е лоша и ще я имам на впредвид. Аз си мисля да пробвам с нещо от сорта на "Марети" или кротони, увити в кърпа и счукани в хаванче. Все пак и те са богати на аромат и мазнини, но ще изчакам и вашите мнения, па ще видим.
Re: Личен опит
Публикувано на: Чет Окт 15, 2009 10:26 pm
от kaloyan Mladenov
Пред последния път като е правих ме мързеше да си направя сам галетата и си я купих от рибарския, и незнам що си мисля че захранката не иска да слепи хубаво именно заради тази галета.А ако си я направиш сам или на блендер или през ръце или сито самите трохи нямя да са толкоз твърди и ще помогнат за слепването.
Как си правя галета:купувам хляб и го режа по дължина на две половинки и го оставям за два дни , след това с пръстчета изчоплям само срединката и минавам през сито а ако нямаш става и като триеш трошицити между двете си ръце , след това ги оставям растилани за още три дни и така докато стане захранката готова, и галетата е готова за мен така е най добре защото не е толкова ситно колкото купешката галета и някя си стои по мека и пухкава . на мен така даде резултат, дано съм успял да те ориентирам

Re: Личен опит
Публикувано на: Пет Окт 16, 2009 6:03 am
от butnik
Ами галетата има две свойства,едното слепва,другото я прави рехава,да се разбива по-лесно.Твоята галета от хляб Карина ли беше или ръчно правен.Що не прочетете малко повече за различните компоненти на захранките,кой за какво служи и какво прави.Ще ви е по-лесно като правите домашните .....
Re: Личен опит
Публикувано на: Пет Окт 16, 2009 5:12 pm
от Радо Троев
kaloyan Mladenov написа:Пред последния път като е правих ме мързеше да си направя сам галетата и си я купих от рибарския, и незнам що си мисля че захранката не иска да слепи хубаво именно заради тази галета.А ако си я направиш сам или на блендер или през ръце или сито самите трохи нямя да са толкоз твърди и ще помогнат за слепването.
Как си правя галета:купувам хляб и го режа по дължина на две половинки и го оставям за два дни , след това с пръстчета изчоплям само срединката и минавам през сито а ако нямаш става и като триеш трошицити между двете си ръце , след това ги оставям растилани за още три дни и така докато стане захранката готова, и галетата е готова за мен така е най добре защото не е толкова ситно колкото купешката галета и някя си стои по мека и пухкава . на мен така даде резултат, дано съм успял да те ориентирам

Мерси колега, за другият път ще знам.
Re: Личен опит
Публикувано на: Съб Окт 17, 2009 8:06 am
от kaloyan Mladenov
МОДЕРИРАНО !!!
Нарушаване на точка 2.8 от Правилата на форума
Код за потвърждение: Избери целия код
2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън или отправят заплахи към други потребители или група потребители, ще бъдат баннати без предупреждение.Правилото важи и за потребители,които обиждат или изказват нецензурни думи към други потребители ,модератори или администратор.
Потребител с nick name: kaloyan Mladenov е с ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!!
Николай Неделков
Re: Личен опит
Публикувано на: Пон Дек 28, 2009 10:30 am
от tubusa
Re: Личен опит
Публикувано на: Пон Дек 28, 2009 1:13 pm
от kaloyan Mladenov
Колега ,не мислиш да е пробваш сега нали??

Re: Личен опит
Публикувано на: Пон Дек 28, 2009 2:27 pm
от tubusa
kaloyan Mladenov написа:Колега ,не мислиш да е пробваш сега нали??

не занм ако се задаржи така топло може да се отскочи тия дни и да се пробва

:)
Re: Личен опит
Публикувано на: Пон Дек 28, 2009 3:36 pm
от tubusa
също тка като метна една коричка с хляб и като се саберат дребните отгоре за 1 минута кори4ката я няма само тогава се хване некоя по голяма от порядака на 200 до 400 грама и след като се изеде кори4ката пак тоя дребосък незнам какво да правя помагаите
Re: Личен опит
Публикувано на: Пон Дек 28, 2009 3:47 pm
от stich
tubusa написа:
също тка като метна една коричка с хляб и като се саберат дребните отгоре за 1 минута кори4ката я няма само тогава се хване некоя по голяма от порядака на 200 до 400 грама и след като се изеде кори4ката пак тоя дребосък незнам какво да правя помагаите
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=81&t=25880
Re: Личен опит
Публикувано на: Пон Дек 28, 2009 4:15 pm
от tubusa
Re: Личен опит
Публикувано на: Пон Дек 28, 2009 4:17 pm
от tubusa
малките се ловят и на големи куки пък като отежня рядко деиства
Re: Личен опит
Публикувано на: Пон Дек 28, 2009 4:31 pm
от chirusa_bg
Кажи тук във форума, кой е водоема и до 3 месеца малките ще са изловени и няма да ти пречат

Re: Личен опит
Публикувано на: Пон Дек 28, 2009 4:37 pm
от tubusa