Публикувано на: Вто Авг 28, 2007 7:41 pm
Какво представлява точно яйчния албумин. Накъде бях чел нещо преди време но съм го пренебрегнал явно ако има някой по започнат нека да каже и къде може да се намери. Мерси.
Код за потвърждение: Избери целия код
Обикновено под яйчен протеин се разбира сместта от овалбумин и жълтък, които се намират в яйцето. Овалбумин и албумин са синоними и чрез тези термини се обозначава само белтъка, “бялото на яйцето”, но не и жълтъка. Съотношението на аминокиселините, както в целия яйчен протеин, така и в овалбумина е такова, че организмът ни изцяло ги усвоява. Предимствата на овалбумина са в това, че той не съдържа мазнини, има още по-високо протеиново съдържание от целия яйчен протеин и е с по-ниска енергийна стойност от него.
Незнам за Дъбован,но ТОВА е от миналата година на Дунав.Gospodina написа:здравеите колеги имам ли шанс на Дунава на Дъбован с топчетата и царевица на косъм:?:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разчитам на вас и ако някои е ходил там да каже някои номер да ги мора
![]()
Като действаш с дъската търкаляш ли ги или изобщо не се търкалят,проблема е в сместа или е много суха или прекалено лепкава влажнаLivo написа:Колеги за да не отварям нова тема, че и без това са в изобилие ще попитам тук това което ме интересува, а то е следното. Правих си протеинови топчета. Половината в микровълновата, другата половина ги сварих, обаче всичките станаха безформени. Не чак безформени де, но определено не бяха с хубава правилна овална форма. Станаха доста ръбати и странниНякой от вас който си прави у дома ще сподели ли има ли този проблем? В смисъл не знам само при мен ли се получава или с всички така става. Ако е само при мен къде греша и каква е хитростта на хубавите правилни топчета?
Аромата за теб може да се сравнява с парфюм на Hugo Boss или Chanel,но за шарана може да е най отвратителния.boki написа:Ето това се получи при мен! Малките са варените, а по-големите са от микровълновата. Иначе такъв аромат имат на ягода че лигите ми потичат. Добре че се сещам какви боклуци съм сложил вътре, та се възпирам да не ги изям.
http://img09.imgshare.eu/i/boki/dsc00001_9cf20.jpg
абе то и Уя как мирише ма жените го харесват и го лапат , па за рибите да не говоримcarbolino написа:Аромата за теб може да се сравнява с парфюм на Hugo Boss или Chanel,но за шарана може да е най отвратителния.
Не си мисли че като ти мирише на хубаво значи че и шарана го харесва
Коя рецепта използва? Някой от тези които ги има тук или твоя комбинация? Би ли я споделил?boki написа:Ето това се получи при мен! Малките са варените, а по-големите са от микровълновата. Иначе такъв аромат имат на ягода че лигите ми потичат. Добре че се сещам какви боклуци съм сложил вътре, та се възпирам да не ги изям.
http://img09.imgshare.eu/i/boki/dsc00001_9cf20.jpg