Къде се намирам:
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки.... (vol.2)
Модератор: sapuna
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки.... (vol.2)
Момчета, за Веринско някой има ли информация? Взел ли го е някой и ако да, какви са условията? Благодаря!

От десет риби осем върни, за да има следващият път пак какво да се лови.

- kostura_24
- ще става разбирач
Някой с прясна информация за Волуяк други ден смятам да го посетя. След умрялата риба преди 2 3 седмици пипа ли нещо 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- Kire 50
- вече хвърля и на тежко
От прясна по прясна! Преди час се разходих до р.Искър на околовръстен път, вода та е 5-10см., на връщане се отбих на в.Мрамор, имаше няколко колеги. Водоема целия в жабурняк и на жито излизат каракуди размер " шамарче" ,колега с внучето си ги извадиха пред мен. Това е УСПЕХ!kostura_24 написа:Някой с прясна информация за Волуяк други ден смятам да го посетя. След умрялата риба преди 2 3 седмици пипа ли нещо
- kostura_24
- ще става разбирач
Благодаря за изчерпателния отговор колега ще го пробвам най-вероятноKire 50 написа:От прясна по прясна! Преди час се разходих до р.Искър на околовръстен път, вода та е 5-10см., на връщане се отбих на в.Мрамор, имаше няколко колеги. Водоема целия в жабурняк и на жито излизат каракуди размер " шамарче" ,колега с внучето си ги извадиха пред мен. Това е УСПЕХ!kostura_24 написа:Някой с прясна информация за Волуяк други ден смятам да го посетя. След умрялата риба преди 2 3 седмици пипа ли нещо

- kostura_24
- ще става разбирач
Следобяд към 4 се разходих до язовира на Волуяк поседях до 8 вечерта, резултата беше 6 7 таранки на бял и още толкова изпуснати въпреки дъждовете и вятъра начесахме крастата
всичките са върнати обратно

- Kire 50
- вече хвърля и на тежко
Здравейте риболовци, днес е ден за топъл хлебец от с.Мрамор и хоп на водоема със сопата за час два. Колеги двама с мен трима,як жабурняк тихо и спокойно слънчево време.Стръф жито и сладка царевица, малките разбойници ( кубинки) за секунди оставят само люспи.Рибата пипа много леко а и от гъстия жабурняк плувката едвам потрепва.Е все пак за час и половина хванах няколко риби, даже влизах във водата да откачам такъма от папура.От време на време трябва да поддържаме форма. Кога ли ще тръгне улея на Пънчака?. И хоп рибета та си плуват във водата.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Има платени водоеми около София, които продължават да дават добър риболов.
Но, разбира се само за тези които разбират.
Аз не влизам в тази група, не ловя шаранови риби и не бих се ангажирал с темата,
Но да внеса малко оптимизъм с тези снимки от риболовният ден на мой приятел

Беше хванал към 20 кг, та отидох да видя крайният резултат.
Но, разбира се само за тези които разбират.

Аз не влизам в тази група, не ловя шаранови риби и не бих се ангажирал с темата,
Но да внеса малко оптимизъм с тези снимки от риболовният ден на мой приятел
Беше хванал към 20 кг, та отидох да видя крайният резултат.
- kostura_24
- ще става разбирач
Добър вечер колеги, днеска 11.09 към 12 на обяд без много зор пристигнхме на Чепинци. Времето слънчево, водата спокойна, риболова слаб.Захраних с бял и резултата беше 3 бабушки и 1 уклей в рамките на 3 4 часа, рибките не съм ги снимал че са колкото пръста.

- Kire 50
- вече хвърля и на тежко
Здравейте риболовци,в сряда 15 септ.бях на яз.Огняново и се отвратих. Каравани, шатри ,кемпери и д-р. са окупирали водоема! Е не бях ходил сигурно една петилетка и нещата са се променили драстично. Язовира е с доста намалял обем, дава костур на рибе, но най добре от лодка.
Е и друга риба, ако си намериш свободно място.
След три часа риболов на дребни костурчета и каракуди за стръв си бих дуспата.
Днес на Г.дол Костинброд се утеших с няколко костура и една щукичка и десетки уклейки. Спокойствие тишина и красота.
Днес на Г.дол Костинброд се утеших с няколко костура и една щукичка и десетки уклейки. Спокойствие тишина и красота.
- kostura_24
- ще става разбирач
[image][/image]
Колега това не е ли яз. Драговищица, след Костинброд?Kire 50 написа:Здравейте риболовци,в сряда 15 септ.бях на яз.Огняново и се отвратих. Каравани, шатри ,кемпери и д-р. са окупирали водоема! Е не бях ходил сигурно една петилетка и нещата са се променили драстично. Язовира е с доста намалял обем, дава костур на рибе, но най добре от лодка.

- Kire 50
- вече хвърля и на тежко

-
- новобранец
Сутрешен риболов на Панчарево точно до басейна на понтона. На тапа на каракуда-откачена щука под килограм до брега. На булдо с бял червей - едно кленче. Изключително много водорасли навсякъде.
-
- новобранец
Вчера и днес за няколко часа следобяд на езерото в кв.Дружба.Вчера няколко слънчака, 1 костурче и 1 червеноперка на плувка на бял червей и 1 бас на силикон. Днес 2 червеноперки на плувка.
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко
Здравейте риболовци,днес отново на водоема Г.Дол. Времето го даваха топло слънчево ,а тук облачно и с ветрец.Риболов слаб само костура ги от бабушки , оклейки и др.и помен няма.С зор за двата часа на водоема десетина костура с което спасих капото, стръв бял червей. Успех на всички! 

Привет!
Днес ходих последователно на двата световрачански гьола.
Големия, където с една лодка обикаляха двама младежи, които така и не разбрах какво точно правят, освен да вдигат шум ми се видя много плитък и зверски обрасъл. Бях на обратния на дигата бряг. Не знам къде са подходящите места. Не бях ходил досега. Активност на рибата - никаква. Преди да си тръгна на отсрещната страна пристигнаха двама колеги с джип. Ако са колеги и във форума, може пък те да споделят различни от моите резултати.
Преместих се от другата страна на дигата. Красив гьол и тоя, ама резултата същия. И там бях за сефте. Имаше двама колеги с тапи, ама вятъра ни изгони без време и тримата. Аз шляпах със спининга, сменяйки силикони и железа.
Уточнение: Начинаещ и съдейки по резултатите, крайно некадърен спинингист съм
Ама рибата си не щя, де.
Все пак - наслука на всички!
Днес ходих последователно на двата световрачански гьола.
Големия, където с една лодка обикаляха двама младежи, които така и не разбрах какво точно правят, освен да вдигат шум ми се видя много плитък и зверски обрасъл. Бях на обратния на дигата бряг. Не знам къде са подходящите места. Не бях ходил досега. Активност на рибата - никаква. Преди да си тръгна на отсрещната страна пристигнаха двама колеги с джип. Ако са колеги и във форума, може пък те да споделят различни от моите резултати.
Преместих се от другата страна на дигата. Красив гьол и тоя, ама резултата същия. И там бях за сефте. Имаше двама колеги с тапи, ама вятъра ни изгони без време и тримата. Аз шляпах със спининга, сменяйки силикони и железа.
Уточнение: Начинаещ и съдейки по резултатите, крайно некадърен спинингист съм

Все пак - наслука на всички!