Помощ при избор на мач комплект

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Мнения: 8262
Регистриран на: Съб Сеп 30, 2006 7:35 pm
Местоположение: Франкфурт на Майн
Обратна връзка:

Re: Помощ при избор на мач комплект

Мнение от butnik »

KOSIO669 написа:
butnik написа:Дейвидчо,мамин сладък,много глупости изписа.От обявите ще си купи много по-добър мач от тая Дайва от най-ниският им клас/ловя с Дайви/,преден аванс Аливио ,Катана-смях.Разбирам желанието ти да помогнеш и го уважавам,но явно толкова са ти възможностите за предложения.
На колегата бих му направил подарък макара,макар със заден аванс,макар,че не прибира по 1,20м. влакно,но пък носи добро име-СУПЕР МАЧ,но това може да се случи лятото,като се прибера в отпуска,при условие ,че няма навършени 18 год или семейството му е с парични затруднения/това не знам как мога да разбера/ :D Ако може да докаже нещо от условията ми мога да му я изпратя и от Германия за моя сметка.
Г-н Бутников се завръща с точните си коментари. С какви Дайви ловиш, ако са от новите не са ли ти малко '' Китайски'', ако са от старите малко има с тънки бланки. Daiwa Spectron Competition 13ft е моя фаворит от тях.
Да си призная с ръка на сърцето-мач/моите мачове са МИЛО/ не съм пипал трета година :oops: ,такива са ми условията за риболов100% река.Като споменах Дайва не съм имал предвид,че притежавам техни мачове/имал съм в недалечните 6-7 год/а фидери,незнам дали са китайски,виетнамски,но са добри.Едната въдица ми е Тийм Дайва,а другата Аквалайт.Не ги заменям с други,освен с новите им модели.
Това момче с темата къде се изгуби,кой в днешно време бяга от подарък.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Viko87
новобранец
новобранец
Мнения: 1
Регистриран на: Вто Юли 07, 2020 8:00 pm

Re: Помощ при избор на мач комплект

Мнение от Viko87 »

Може ли малко помощ в избора на макара и мнение за въдицата която съм харесал Extreme Match - 3.90 m, 10 - 30 g.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”