Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
bulivif
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от bulivif »

И в Приселци има една подобна дива локвичка,приятели пускаха там рибета след всеки излет,ама се разчу че има и бол раци,та покрай раците местните оглозгаха и рибата.Уж беше "секретна" локва,пък то кво стана :cry: Сега как е там-не знам.
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Chenko93 написа:Здравейте колеги в събота или неделя смятам да отида до Пода някой има ли информация дали излиза нещо
а и да ви питам там има ли толстолоб
аз знам че има шаран и амур и таранка
Спешно ми е Предварително благодаря!!!
Няма толстолоб, за другото си познал
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
mgd
новобранец
новобранец

Мнение от mgd »

gvz написа:
Златев написа:До село приселци по принцип има водоемче. Което е.. хм около 200-300м2, може би малко повече...
Като малък си спомням за чат-пат някоя червеноперка, после слънчевките го превзеха и освен слънчаци колкото кутре нищо не остана.
Край водоемчето има много хубава дъбова гора, чудесни места за пикник и бране на гъби.
Но работата е там, че дочух, че голяма фирма е закупила мястото и го е направила с бунгала и т.н. за почивна база на персонала и работниците си...
Но горите наоколо са наостинамного приятни за раходки и пикник.
Благодаря за инфото!
Ами той май Дорелов изкупи почти всичко в Приселци! :axe:
Фирмата,която е закупила водоемчето и направила почивната база за персонала си се казва "Делфин 3"
Командира
новобранец
новобранец

Мнение от Командира »

Здравейте и от мен.Много рядко имам възможност да пиша но искам да споделя че на локвата под Аспарухов мост лично съм пуснал 5 сомчета от р.Камчия преди повече от 7 години и се надявам искрено да са все още там
bulivif
новобранец
новобранец

Мнение от bulivif »

zorod написа:Днес /28.06/ Белокопитово . От 12,00 до 20,00 часа . Не знам колко много , ама много каракуди шамарче и пак такива шаранчета наскубани от дъщеря ми на директна петица бял червей .На всички видове и аромати царевица които имах - мълчанието на агнетата .Торен и земен червей на лайт фидера - тихо . Грозд бели червеи пак на фидера - каракуди една идея по-големи .Всички си растат още , освен едно костуре , което беше глътнало червея до дропера . Според пазача от няколко дни едрата рибата не кълвяла . Язовира е паднал доста - на око между 60 см и метър . Местни звезди търмъчеха на стената толстолоб - те извадиха няколко добри екземпляра . При колегите около нас - като при нас :? .
Другата седмица като ходим някъде - пак ще разправям , дори като днес да няма какво :D .
Колега да те питам,язовира в Белокопитово е паднал с 60см до метър,или е толкова дълбок в момента.И как се стига до него,откъде да хвана вдясно,от кръстовището където пътя за София минава през Търговище,или по-нагоре през Разград.Извинявай че питам толко много,ама натам не съм минавал поне 10 години,и ми е малко мътно,та се плаша дали изобщо ще намеря язовира :oops: Благодаря предварително.
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vinil »

Колега Bulivif, за Белокопитово: от Шумен по пътя за София, на кръстовището за Търговище и Разград завиваш надясно - то не прилича на нормален път, но ти завиваш. След това, почти веднага наляво (тук вече е черен път) и след 2 мин. си на гьола.

Колега Jibira, с очите си съм виждал как едни момчета извадиха толстолоб на Пода около 2-3 кг. Те дори незнаеха какво са уловили, но бях до тях и видях че е толуп. На пружина ;)
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Аватар
valiooooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valiooooo »

bulivif написа:.И как се стига до него,откъде да хвана вдясно,от кръстовището където пътя за София минава през Търговище,или по-нагоре през Разград.Извинявай че питам толко много,ама натам не съм минавал поне 10 години,и ми е малко мътно,та се плаша дали изобщо ще намеря язовира :oops: Благодаря предварително.

Изображение
Последно промяна от valiooooo на Пет Юли 10, 2009 2:35 pm, променено общо 1 път.
Изображение

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

bulivif написа:.....
Колега да те питам,язовира в Белокопитово е паднал с 60см до метър,или е толкова дълбок в момента.И как се стига до него,откъде да хвана вдясно,от кръстовището където пътя за София минава през Търговище,или по-нагоре през Разград.Извинявай че питам толко много,ама натам не съм минавал поне 10 години,и ми е малко мътно,та се плаша дали изобщо ще намеря язовира :oops: Благодаря предварително.
1.На разклона за Търговище и Разград /направо е за Русе наляво за София / , завиваш вдясно - има знак забранено - влизаш там :wink: . и веднага вляво .
2.С толкова е паднал язовира , не че е толкова дълбок !
3. Затова са форумите :D
bulivif
новобранец
новобранец

Мнение от bulivif »

Много ви благодаря :oops: С толкова информация и слепец като футболен съдия ще го намери :lol:
VANIAKAMEN
новобранец
новобранец

Мнение от VANIAKAMEN »

Здравейте колеги.Знаели някой какви са условията на язовира в село Аврен и ако отида утре и завали дали ще можем да излезем от там.Благодаря предварително.
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

VANIAKAMEN написа:Здравейте колеги.Знаели някой какви са условията на язовира в село Аврен и ако отида утре и завали дали ще можем да излезем от там.Благодаря предварително.
Провери тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=25773
Трудно ще излезеш, за пари някой друг :)
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

mgd написа:
gvz написа:
Златев написа:До село приселци по принцип има водоемче. Което е.. хм около 200-300м2, може би малко повече...
Като малък си спомням за чат-пат някоя червеноперка, после слънчевките го превзеха и освен слънчаци колкото кутре нищо не остана.
Край водоемчето има много хубава дъбова гора, чудесни места за пикник и бране на гъби.
Но работата е там, че дочух, че голяма фирма е закупила мястото и го е направила с бунгала и т.н. за почивна база на персонала и работниците си...
Но горите наоколо са наостинамного приятни за раходки и пикник.
Благодаря за инфото!
Ами той май Дорелов изкупи почти всичко в Приселци! :axe:
Фирмата,която е закупила водоемчето и направила почивната база за персонала си се казва "Делфин 3"
Точно така е на Димитър Стоянов е собственика на Делфина,посетихме го ,ноооо не може да се лови ни с пари ни със отсядане в комплекса!!!Комплекса е за вишия ешалон във фирмата,а ловенето на риба е само с изрична бележка от ръководството(по сведение от пазача)Иначе си е зарибено,обръщат гърбовете шарковците,бунгала,навеси,барбекю,райграс,сянка,идилии :mrgreen:
А сега де? :roll:
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

за раци къде може да се иде ??? някои има ли идея ...
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Доброплодни или "Далака" до Нови пазар,но там искат билет от местното ловно :wink:
Вчера кълвеше,днеска не ще!
vanio_gazara
новобранец
новобранец

Мнение от vanio_gazara »

някой може ли да ми каже какво е станало с Язовир.Николаевка - каква е таксата,има ли риба мерси предварително :) :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”