Страница 1 от 1
Кюспе
Публикувано на: Пон Юли 28, 2008 10:45 pm
от natrii
Колеги...това в дясно е плочка кюспе...в ляво го взех от един съсед на село...натрошено е и не е компресирано...става ли за захранка в този вид? И как мога да го направя ако не става?

Re: Кюспе
Публикувано на: Пон Юли 28, 2008 10:53 pm
от riboloveca x 3
Здравей колега.С две три думи: под какавато ида е форма,кюспето става за захранка.Разтваряш го във вода омесваш го с малко хляб(за да е по устойчиво при хранене от ръка) и готово.Може да го стриеш по фино и да го прибавиш към друга захранка. Най важно е да е прясно,т.е.да си е запазило аромата.Иначе няма да има никакъв ефект.Наслука!!!
Re: Кюспе
Публикувано на: Пон Юли 28, 2008 11:04 pm
от natrii
Имам към 1-2 кила от селското и около 3-4 шепи купежко...значи да омешвам с хляб? Ще пробвам мерси

Плочките са много успешни...шараните не могат да устоят...но това селското до сега не съм пробвал...затова се чудя

Re: Кюспе
Публикувано на: Вто Юли 29, 2008 1:24 pm
от georgi_gopata
Както каза колегата-важното е да си е запазило аромата, иначе може да е купешко, градско, селско...

Re: Кюспе
Публикувано на: Вто Юли 29, 2008 2:37 pm
от ribar ot klasa
Re: Кюспе
Публикувано на: Нед Авг 10, 2008 4:37 pm
от CERRUTI
natrii написа:но това селското до сега не съм пробвал...затова се чудя

Колега....
От домашното по убаво нема!!! ще имаш успех на него не се притеснявай.....то и на снимката си личи кое е по хубаво.....на това купешкото са му истискали олиото и от люспите а това което наричаш селско е много по сочно.....
Re: Кюспе
Публикувано на: Сря Авг 13, 2008 11:12 pm
от rusolov
Вярно е изтиска ли са му соковете и са го замали и добави ли малко аромат, така че дръж на домашното
От домашната ракия по-добра няма същото е с кюспето и с всичко друго

Успех