Страница 1 от 3
По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 6:15 pm
от Митев
Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 6:17 pm
от georg
Яко е свирил аванса!

Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 6:20 pm
от gogolisec
Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 6:23 pm
от snegk
Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 6:25 pm
от Бачо Илия
Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 6:26 pm
от ivo75
Адаш тая костенурка сигурно е от праисторическите хищници.

И аз съм вадил ама по голяма на бял .Баси помислих че е кит
Подкарахте всичко наред бе

Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 6:49 pm
от lekiq_ribar
Поне не си капо

Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 6:56 pm
от Nedeltcho Delev
Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 7:03 pm
от Бат Ицо
Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 7:10 pm
от slivnalia
Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 7:23 pm
от Николай Неделков
Това КРЕМВИРША голяма работа , ей
Освен утре и аз да пробвам кленовете по р.Конска на кремвирш.
Ама се чудя дали да е варен , печен , пържен , паниран , натурален или залят с кашкаваль
Я кажете каква е точната рецепта

Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 7:26 pm
от Nedeltcho Delev
Ааа и за напред още по-големи и по често да ги хващаш

Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 7:32 pm
от Митев
Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 7:37 pm
от Nedeltcho Delev
Re: По Дельова рецепта
Публикувано на: Чет Апр 02, 2009 7:39 pm
от carpsliven2