Страница 1 от 1

Хайвер на прах от риба тон

Публикувано на: Пон Окт 12, 2009 11:05 am
от petar_sabev
Колеги,днес ми се отвори възможност да посетя магазин Авантакис и попаднах на на въпросното нещо.Ако не се лъжа се използва като като подправка за паста,съдържа само хайвер на прах и сол.На аромат е като храна за рибки.Ако някой разбира италалски може да погледне на callipo.com да види как изглежда.Има и две бурканчета с хайвер в зехтин ,предполагам, че той може да даде резултати като стръв.Та въпроса ми е има ли смисъл да добавям от този който е на прах в захранката за марица,като основната риба която вече се търси са скобар и карабалък или да го пазя за затворени водоеми.

Re: Хайвер на прах от риба тон

Публикувано на: Пон Окт 12, 2009 6:24 pm
от БОВСКИЯТ КОРМОРАН
Този на прах ,го метай в ряката, а онзи в зехтина го дай тука http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=15142 !щото е забранено за стръв!

Re: Хайвер на прах от риба тон

Публикувано на: Нед Ное 01, 2009 6:40 pm
от CERRUTI
Пъстървата лапа хайвер.....ама скобара нещо ме съмнява ,,, :roll: