Страница 1 от 1

Ароматизатор за захранка за амур

Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 5:26 pm
от kasabinho
Здравейте колеги .

Ще ходя на язовир да правя петно с варена царевица за амур.Мисля да пробвам да ароматизирам царевицата с карамел на Sensas. Изкажете мнение от опита относно печеливш ароматизатор и фирма за захранка за този вид риба.

Благодаря предварително.

Re: Ароматизатор за захранка за амур

Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 5:34 pm
от Ivo_Ivanov
На SENSAS ама....пробвай с шоколад :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Re: Ароматизатор за захранка за амур

Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 5:36 pm
от snegk
kasabinho написа:Здравейте колеги .

Ще ходя на язовир да правя петно с варена царевица за амур.Мисля да пробвам да ароматизирам царевицата с карамел на Sensas. Изкажете мнение от опита относно печеливш ароматизатор и фирма за захранка за този вид риба.

Благодаря предварително.
Много пъти съм го писал, товае истината :wink:

Re: Ароматизатор за захранка за амур

Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 5:42 pm
от kasabinho
snegk написа:
kasabinho написа:Здравейте колеги .

Ще ходя на язовир да правя петно с варена царевица за амур.Мисля да пробвам да ароматизирам царевицата с карамел на Sensas. Изкажете мнение от опита относно печеливш ароматизатор и фирма за захранка за този вид риба.

Благодаря предварително.
Много пъти съм го писал, товае истината :wink:
Здравей колега, признавам си, че го видях от теб за карамела :) . От скоро съм член на форума, но от мен имаш голямо Евалааа. Аз съм младо момче, с не голям опит по язовирите, обаче обичам много да експерементирам и много бързо се уча. Та искам да те питам горе долу колко време вариш царевицата и как точно я ароматизираш?

Re: Ароматизатор за захранка за амур

Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 6:34 pm
от snegk
Кисна я от предния ден.Варя я, докато слабите зърна се пукнат.След това я изцеждам за няколко минути, ароматизирам, слагам толкова, че да се нацапа цялата.След това във фризера.Не и пречи да стои и седмица във фризера. :wink:

Re: Ароматизатор за захранка за амур

Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 7:06 pm
от kasabinho
snegk написа:Кисна я от предния ден.Варя я, докато слабите зърна се пукнат.След това я изцеждам за няколко минути, ароматизирам, слагам толкова, че да се нацапа цялата.След това във фризера.Не и пречи да стои и седмица във фризера. :wink:
Изливаш директно ароматизатора върху царевицата след като я изцедиш ? Аз си мислех, че го разтваряш в някаква специална течност, която да кара ароматизатора да бъде по траен и заливаш царевицата.

Re: Ароматизатор за захранка за амур

Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 8:06 pm
от snegk
Като се намаже царевицата, после от студа във фризера попива вътре. :wink:

Re: Ароматизатор за захранка за амур

Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 8:08 pm
от kasabinho
snegk написа:Като се намаже царевицата, после от студа във фризера попива вътре. :wink:
Благодаря много колега. От теб човек може много да научи. Знаех си, че има някъде скрита тънкост :wink: .

Re: Ароматизатор за захранка за амур

Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 9:10 pm
от cucko
Не прекалявайте защото след два дни дори и незамразена се самоароматизира още повече! :D

Re: Ароматизатор за захранка за амур

Публикувано на: Пон Юни 28, 2010 1:35 pm
от Бисо
Имайте впредвид,че замразяваната царевица,често плува,или потъва много бавно.Ако има течения на водоема,ще захраните,ма малко не където сте решили :D

Re: Ароматизатор за захранка за амур

Публикувано на: Пон Юни 28, 2010 3:18 pm
от todor2104
Колеги искам да попитам и аз нещичко!Аз сам накиснал царевица от 1 ден а ще ходя за риба в четвартък,без никакви ароматизатори,та въпроса ми е дали ще се получи работеща захранка за шран и амур? Благодаря предварително.

Поздрави ! :drinkers: :drinkers: :)