ФОРУМНИ ПРАВИЛА

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор
Мнения: 5592
Регистриран на: Нед Апр 24, 2005 9:35 pm
Местоположение: България & Österreich

ФОРУМНИ ПРАВИЛА

Мнение от barutchiata © »

Общи условия и правила на naRiba.com

1. Акаунти и профили

1.1 - Имате право само на един потребителски профил. Забранена е регистрацията на повече от един профил с различни потребителски имена. Забранено е гласуването в една и съща анкета с повече от един потребителски профил!

1.2 - Аватарите и подписите НЕ трябва да бъдат прекалено големи, както и с неприлично съдържание, сексуални сцени, сцени на насилие, етнически и религиозни вражди,нациски/фашиски идеи.Забранено е в аватарите и подписите да има текстове или изображения злепоставящи,обиждащи или заяждащи потребители от сайта и форума.

1.3 - Аватарът не трябва да бъде по-голям от 160x160 пиксела като размер. Качените аватари от Вашия компютър не трябва да са по-големи от 39 KB.

1.4 - В подписите и аватарите си не може да имате препратки и линкове към други сайтове както и реклама на такива, изключение правят сайтове и форуми които имат лого на nariba.com

Изображение

или с разрешението на администратор и собственика на сайта.Сигнатури и аватари неотговарящи на изискванията ще бъдат изтривани без предупреждение, при повторни нарушения ще бъдат забранявани подписите и аватарите на съответните потребители.


2. Теми и постове

2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.

2.2 - Пускайте темите си в правилните раздели, като преди това проверявайте дали вече не съществува такава тема. Забранено е пускането на мнения, които не са свързани с темата (offtopic) . Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да е свързано пряко и разбираемо с нейното съдържание. Пример за лоши заглавия са: ПОМОООЩ!!!!!,Помогнете!!!!!!, Гърция и др. подобни

2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани, а създателите на такива постове баннвани и изгонвани от форума без предупреждение.

2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!.Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение , както и писането с главни което се приема за викане и повишен тон.

2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.

2.6 - Избягвайте да отправяте забележки и критики към другите потребители относно неспазване на правилата. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани без предупреждение .

2.7 - Теми и постове целящи безплатна реклама, ще бъдат заключвани и изтривани без предупреждение. Такива могат да бъдат поствани единствено с разрешението на собстеника на сайта.

2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън или отправят заплахи към други потребители, група потребители или сайта и форума, ще бъдат баннати или изгонвани без предупреждение.Правилото важи и за потребители,които обиждат или изказват нецензурни думи към други потребители ,модератори, администратор или сайта и форума.

2.9 - Нямате право да публикувате съдържание, което показва сексуални сцени, сцени на насилие, етнически и религиозни вражди, нацистки/фашистки идеи!

2.10 - Забранено е постването на снимки с кървящи риби и брутални касапски сцени.Снимки на филетирани риби може да се постват само в "риболовна кухня".Малко повече уважение към рибите и към храната!

2.11 - Безмислени и тъпи теми ще бъдат изтривани без предупреждение.

2.12 - Нямате правото да променяте редакциите, направени от модератор или администратор!


3. Допълнителна информация и упътвания

3.1 - Последователността на наказанията за нарушения и неспазване на правилата са:
- предупреждение(могат да бъдат максимум 3)
- временен бан (по осмотрение на администратора)
- постоянен бан

3.2 - Когато забележите мнение или друга част от профила на потребител, която да е в разрез с правилата съобщете на модераторите на naRiba.com. Те ще предприемат необходимите компетентни действия.

3.3 - При неспазване на горепосочените правила, модераторите имат правото по своя преценка да ви санкционират неофициално с лично съобщение или официално с предупреждение.

3.4 –Модераторите си запазват правото да променят, трият или заключват теми и постове.Кое е спам,вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не на потребителите.

3.5 - Модераторски решения могат да бъдат отменяни само от администратор! Оплаквания от модератори, модераторски действия и решения не се приемат от други членове на екипа.

3.6 - Всичко свързано с визията, формата и структурите на форума и сайта е изцяло в компетенцията на собственика и администраторите на сайта.

Освен с тези правила сте длъжни да се запознаете и да спазвате отделните, специални правила за форуми и подфоруми (където има такива са обозначени като важни теми).

Администраторите си запазват правото да променят тези правила по всяко време. Всеки който се е регистрирал в сайта се съгласява с тези правила и е длъжен да ги спазва..
Заключено

Обратно към “Сладководен Риболов”