Царевизата Как мога да я вкисна бързо?
Публикувано на: Чет Авг 05, 2010 6:16 pm
Как мога да я вкисна Царевицата знам но има много начини.Кажете Вашите мнения.След като я вкисна да слагам дипа или преди?
...колега аз слагам в туби от 10л. и като се надуе много я хващам аз и още един, отваряме рязко капачката и царевицата почва да изхвърча чак на 100м . направо захранваме по този начин.achocarp написа:Доста ще е интересно на вкисната ц-ца какъв дип ша и пречупи благия киселичак ароматПълни в кофа, която се затваря плътно, догоре с вода и на слънце, за 12часа си готов. Не прави грешка да е слагаш в туба от минерална вода, че при отваряне става страшно
![]()
qno_zloo написа:...колега аз слагам в туби от 10л. и като се надуе много я хващам аз и още един, отваряме рязко капачката и царевицата почва да изхвърча чак на 100м . направо захранваме по този начин.achocarp написа:Доста ще е интересно на вкисната ц-ца какъв дип ша и пречупи благия киселичак ароматПълни в кофа, която се затваря плътно, догоре с вода и на слънце, за 12часа си готов. Не прави грешка да е слагаш в туба от минерална вода, че при отваряне става страшно
![]()
qno_zloo написа:...колега аз слагам в туби от 10л. и като се надуе много я хващам аз и още един, отваряме рязко капачката и царевицата почва да изхвърча чак на 100м . направо захранваме по този начин.achocarp написа:Доста ще е интересно на вкисната ц-ца какъв дип ша и пречупи благия киселичак ароматПълни в кофа, която се затваря плътно, догоре с вода и на слънце, за 12часа си готов. Не прави грешка да е слагаш в туба от минерална вода, че при отваряне става страшно
![]()
Crazyty написа:Как мога да я вкисна Царевицата.След като я вкисна да слагам дипа или преди?
Пробвал съм с бира, стана същото като със топла вода. Остави я на слънце и за 2 дена си готов. Пък сега в тези жеги може и по бързо да стане.lyubo.h написа:Можеш да сипеш еда бира.Помага за по бърза ферментация.